Cum arată conacul de aproape 1 milion de euro din Vâlcea. E cea mai scumpă vilă de vânzare din județ

Cea mai scumpă vilă de vânzare din județul Vâlcea costă 988.000 de euro și este un conac construit în 2007 în stil neoromânesc aflat în imediata apropierea a bisericii Cetățuia și la 10-15 km distanță de stațiunile Călimănești și Căciulata.

Proprietatea este mărginită de păduri de nuc și de salcâm și cuprinde 7.000 de mp de teren, dintre care 3.000 de mp acoperiți de pădure, iar restul reprezentând grădina efectivă a conacului. Aceasta din urmă este amenajată pe mai multe nivele, cu iaz, râu și cascade, piscină, foișor și numeroase zone de relaxare.

Cea mai scumpă vilă de vânzare în Vâlcea curprinde 4 apartamente în interior și are 10 camere în total, cu o suprafață utilă de 502 mp. Aceasta are și două terase, patru balcoane și patru bucătării.

Dacă ești dispus să plătești aproape 1 milion de euro pe această proprietate vei avea la dispoziție și o cramă, o saună finlandeză și o sală de fitness.

Vezi AICI MAI MULTE IMAGINI cu cea mai scumpă vilă de vânzare în Vâlcea

Conacul este mobilat cu piese din lemn făcute pe comandă și cu mobilier clasic restaurat, iar încălzirea se face atât prin pardoseală, cât și cu ajutorul caloriferelor.

Ai la dispoziție și o bucătărie de vară cu grătar și cuptor cu vatră.

Cea mai scumpă vilă de vânzare în Vâlcea poate fi și o investiție pentru cineva care își dorește o afacere în turism, având în vedere că aceasta are o compartimentare favorabilă pentru acest scop și că a funcționat și ca vilă turistică de 4 stele.

Mai multe articole