De Mihai Niculescu,

1. Bradul „asortat”

De departe, este stilul cel mai aproape de clasic în materie de împodobit bradul de Crăciun. Astfel, culorile pe care le alegi pentru decorarea bradului trebuie sa se asorteze cu nuanțele prezente în decorul casei tale (draperii, covoare, mobila, pereți etc). În acest mod, bradul se va integra de minune în atmosfera locuinței. La nuanțe închise, merge de minune un brad alb, nins, în care să adaugi globuri și ghirlande violet. Pentru un efect maxim, și cadourile de sub brad ar trebui sa fie împachetate în aceleași culori. La nuanțele deschise ale sufrageriei, se potrivește bradul clasic, verde, la care se adaugă culorile de contrast, precum roșul, albastrul și albul.

2. Bradul cu ornamente handmade

Ornamentele inedite, confecționate chiar de tine sau realizate prin lucru manual și apoi vândute sunt la mare căutare. Decorațiunile sunt realizate din cabluri albe, plase de sac de iuta sau rafie, bețe, ață, hârtie, plastic … aproape orice material care ”dă bine”. Totul ține de imaginația ta. Acest mod de împodobire a pare a fi potrivit familiilor cu copii mici, care atunci când pun întrebarea cum împodobești bradul de Crăciun, pot fi implicați direct în realizarea obiectelor decorative, iar activitatea este, pe cât de plăcută și educativă, și un mod de consolidare a legăturilor între părinți și copii. Nu în ultimul rând, această abordare este potrivită persoanelor cu un buget limitat pentru decorațiunile de Crăciun.

Pentru a sublinia calitatea rustica a ornamentelor completează cu globuri în nuanțe metalice și conuri de brad adevărate.


3. Bradul cu flori – tendința anului 2018

Pe lângă ornamentele așezate cu gust și pe culori dominante, de preferință auriu, ghirlandele de flori conferă un contrast mărit și un efect uimitor. Nu e greu să le obții, chiar dacă e decembrie, poții merge intr-un mall, la un magazin specializat de flori si poți comanda flori artificiale, cum ar fi de exemplu din mătase sau un material lucios și foarte fin. Trandafirii, bujorii sau gerbera fac minuni.

Vagabonzii din Haimanale. Gabriela, o asistentă medicală, are grijă de câinii nimănui din satul lui Caragiale
Recomandări

Vagabonzii din Haimanale. Gabriela, o asistentă medicală, are grijă de câinii nimănui din satul lui Caragiale

Iar dacă bugetul te ține, poți cumpăra și flori naturale. Singura problemă este că acestea nu vor ține decât câteva zile, dar cu siguranță vei reuși să-ți impresionezi invitații în ziua de Crăciun!

Realizează o ghirlanda luxurianta din aceste flori și așeaz-o în pom începând de la bază și până în vârf, urcând treptat. Vârful poate fi spectaculos dacă aduni mai multe flori roșii. De-a lungul acestei ghirlande completează cu globuri și conuri de brazi aurii. Rezultatul va fi unul extrem de plăcut, potrivit brazicraciun.net.


4. Bradul culorilor

Ei bine, abordarea aceasta este foarte potrivită pentru copii. Baza o reprezintă un brad alb, în care începi să agăți obiecte și decorațiuni viu colorate.

Studentă româncă din SUA: Dacă te gândești la viață ca la design, asta împiedică perspectivele fataliste, căci designul poate fi mereu îmbunătățit
Recomandări

Studentă româncă din SUA: Dacă te gândești la viață ca la design, asta împiedică perspectivele fataliste, căci designul poate fi mereu îmbunătățit

Cauta decorațiuni, ornamente, globuri, beteala de culoare albastra metalizata, verde strălucitor, roz și mov, auriu și argintiu. Totul pentru un brăduț festiv care va atrage cu siguranță atenția.

Copiii iubesc culorile, chiar dacă noi adulții, o data cu trecerea timpului, renunțăm la ele și treptat tindem sa ne uniformizăm.

Este un brad vesel, plin de culoare și contraste, iar atunci când va fi gata, cu siguranță va aduce un strop de fericire în întreaga casă.


5. Bradul amintirilor

Poate cea mai inedită idee despre cum împodobești bradul de Crăciun, dar cu o puternică încărcătură emoțională, este așa numitul brad al amintirilor. Printre globuri, la loc de cinste, vor sta fotografiile copiilor, ori momente semnificative de familie surprinse de-a lungul timpului. Fotografiile pot fi prinse cu clipsuri speciale, din magazinele de decorațiuni sau cu simple agrafe de birou, legate una de alta. Este, probabil, cel mai ”cald” brad de familie făcut vreodată.

Ce putem învăța de la kenyenii platourilor înalte, cei mai rapizi oameni ai planetei? Lentoarea vieții lor și prietenia: „O cunosc pe Gabriela Szabo!”
Recomandări

Ce putem învăța de la kenyenii platourilor înalte, cei mai rapizi oameni ai planetei? Lentoarea vieții lor și prietenia: „O cunosc pe Gabriela Szabo!”

Selectează cele mai reprezentative fotografii și atârnă-le ca niște ornamente prețioase de crengile bradului. Pot fi poze din vacanțe, de la evenimente speciale (nuntă, botez, aniversare), ori legate de pasiunile și sporturile pe care le practică cei din familia ta. Pentru ca rezultatul sa fie deosebit pozele ar putea fi făcute în mod sepia sau alb-negru.

6. Bradul cu ”feliuțe”

Da, ați citit bine, în brad se pot atârna ca și decorațiuni felii tăiate subțiri din diferite fructe, care își vor lăsa aroma prin casă. Putem pune portocale, lămâi, kiwi, dar și orice alte fructe cumpărate gata uscate și tăiate rondele.

Pot fi felii de portocala uscata, bețișoare de scorțișoară, flori naturale de lavandă uscată, conuri adunate de astă toamnă din pădure, măr uscat, lămâie uscata, frunze uscate de dafin, păstăi uscate de vanilie, săculeți în miniatură umpluți cu cuișoare, mentă.

Condiția esențială este ca atunci când le tăiem noi, să le lăsăm câteva zile la uscat. Va ieși un amestec de miresme care vor încânta toate simțurile și cu siguranță va reprezenta un mod original de a rezolva problema cum împodobești bradul de Crăciun. Cu atât mai mult va pune în valoare un brad artificial, îmbogățindu-l cu miresme naturale.

 

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri