MENIU CAUTĂ
13 Mar. 2017 16:54

Dana Rogoz, “poză făcută cu telefonul, fără Photoshop, fără riduri șterse sau alte editări foto”

Distribuie

Dana Rogoz, poză făcută cu telefonul, fără Photoshop. Cunoscuta actriță Dana Rogoz, pe care mulți telespectatori o știu de pe vremea când juca rolul Abramburica, într-o emisiune tv, este foarte activă pe rețelele de socializare, inclusiv pe pagina sa de Facebook.

Vedeta este căsătorită de 5 ani cu regizorul Radu Dragomir și au un împreună un băiețel, pe Vlad, dar relația lor durează de 13 ani!

Actrița și își ține fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața ei, cu bune și cu rele.

Recent, Dana Rogoz a apărut complet nemachiată, la 5 dimineața. Actrița a postat pe contul de socializare, o imagine în care apare fără strop de fard și asta pentru că vedeta tocmai ajunsese cu noaptea în cap, la filmări.

Dar a scris și cum a fost  jignită în ultimul hal. Ea a dezvăluit ce i-a fost să audă din partea unei tinere care o urmărește pe rețelele de socializare.

Apoi, revenind la sentimente mai bune, și-a încântat fanii cu o fotografie în care apare cu un machiaj impecabil.

Cam asta se întâmplă când te întâlnești cu Alexandru Abagiu (make-up artist – n.r.)… când machiajul e impecabil, poți posta o poza făcută cu telefonul, fără Photoshop, fără riduri șterse sau alte editări foto ', a scris Dana Rogoz, pe pagina sa de Facebook, lângă fotografie.

Citește și Dana Rogoz, așa cum nu ai mai văzut-o până acum. 4 look-uri fresh inspirate de trendurile sezonului

Pasiunea pentru actorie a determinat-o pe Dana Rogoz să facă pe lângă filme și seriale TV și teatru. Joacă din pasiune și este fericită când vede feedback-ul publicului. În ceea ce privește partea materială, ea este nevoită să facă investiții serioase pentru acest hobby.

Dana Rogoz a lansat genti, lumânări, parfumuri și tricouri cu fețe detașabile, produse care au mers bine și care i-au sporit veniturile.

Așa că își permite să plătească pentru a-și putea face meseria pe care o îndrăgește. O parte din încasările provenite din alte proiecte sunt folosite pentru finanțarea spectacolelor.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Sonia Argint Ionescu nu ascultă de soț, dar îi cere părerea
Loading...
Comentarii