Dăncilă le transmite social-democraţilor: „Nu voi ceda!”. Premierul, nicio vorbă despre amnistie şi graţiere!

Premierul Viorica Dăncilă le-a transmis, duminică, social-democraţilor, în Consiliul Naţional, că nu va ceda şi că ştie ce are de făcut. Şefa Executivului nu a făcut, însă, nicio referire la amnistie şi graţiere.

„Nu a fost ușor și vreau să vă mulțumesc pentru susținere mai ales atunci când avalanșă de jigniri s-a pornit asupra mea. V-am simțiți pe toți alături și la bine și la greu. Azi e o zi specială pentru mine și sunt mai sentimentală decât în alte momente. Domnule Dragnea, vă mulțumesc în mod special. Au fost zile dificile, cu decizii grele, atacuri murdare, dar mi-am spus mereu că dacă aveți putere să mergeți mai departe în ciudă tuturor loviturilor, și noi trebuie să avem această forță. Vă spun azi cu fermitate că nu voi ceda. Chiar dacă unii nu cred, sunt un om puternic, care știe ce are de facut”, a declarat Dăncilă, la tribuna Consiliului Naţional.

Ea  a continuat: „Nu mai vreau să stăm pasivi. Opoziţia lansează o serie de ştiri false şi insistă cu minciuna că nu sunt bani de pensii şi salarii, chiar dacă sunt contrazişi mereu de către realitate. Toată această propagandă a dezastrului promovată de unele partide de Opoziţie este dăunătoare economiei pentru că generează îngrijorări nejustificate la nivelul populaţiei şi chiar la nivelul oamenilor de afaceri. Chiar şi guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, spunea în urmă cu câteva zile: ‘Dacă te-ai lua după televizoare totul ar trebui să se prăbuşească în ţara asta, dar economia nu vrea să se prăbuşească, merge înainte’. Este o descriere bună a prevestirilor apocaliptice ale Opoziţiei contrazise de fiecare dată de realitatea economică”.

Premierul a spus că în această zi îşi  doreşte sănptate, pentru că putere are. „Mi-o daţi dumneavoastră”, a mai spus Dăncilă.

Foto: Dumitru Angelescu


Citeşte şi:

PSD a decis când se va da Ordonanța pe amnistie și grațiere. Vor scăpa de închisoare toţi cei condamnaţi până la 10 ani (SURSE)

Tăriceanu sugerează că este de acord cu amnistia şi graţierea: „Trebuie să existe un moment zero, să tragem o linie și să o luăm de la capăt. Datorăm asta miilor de familii pe care sistemul le-a abuzat”

Marian Oprişan cere premierului Dăncilă să dea amnistia şi graţierea: „PSD trebuie să facă dreptate până la capăt!”

Mai multe articole