MENIU CAUTĂ
06 Iul. 2018 21:00

Declarație halucinantă a femeii de 35 de ani, acuzată că a făcut sex cu un băiat de 11 ani: “Doar ne-am simțit bine!”

Distribuie

Declarație halucinantă a femeii de 35 de ani, acuzată că a făcut sex cu un băiat de 11 ani: “Doar ne-am simţit bine!”. Povestea bolnăvicioasă din Ardeal a ieşit la iveală după ce localnicii din satul Rediu i-ar fi văzut pe cei doi sărutându-se. Maria Moldovan, care are 35 de ani, a fost iniţial reţinută de poliţişti, dar procurorul a decis să o lase sub control judiciar pe femeia acuzată de corupere sexuală şi sex cu minori.

De profesie sociolog la un centru din Cluj-Napoca, Maria a făcut, în urmă cu ceva timp, o pasiune de neînţeles pentru puştiul de 11 ani. Scenele de sex s-ar fi petrecut în în satul Rediu, comuna Aiton, acolo unde femeia era vecină cu familia băiatului. Unii dintre localnici i-ar fi văzut pe cei doi sărutându-se, iar potrivit unor martori, un puşti, coleg cu copilul de 11 ani, i-ar fi văzut când întreţineau relaţii sexuale.

Femeia i-a fost profesoară de sex băiatului de 11 ani

Maria Moldovan ar fi fost ca o profesoară de sex pentru mult mai tânărul ei partener. L-a învăţat chiar şi unele poziţii sexuale pe care oameni în toată firea nu le cunosc, iar copilul ar fi încercat să aplice ceea ce a învăţat… cu o colegă de şcoală.

Poliţiştii au reţinut-o joi pe femeia al cărei comportament i-a şocat pe toţi cei care o cunosc şi nu numai. Pusă în faţa probelor şi a declaraţiilor date de martori, Maria l-a luat pe ”NU” în braţe şi a refuzat să pună pixul pe hârtie.

Nu am întreţinut relaţii sexuale cu copilul, doar ne-am simţit bine!”

În biroul procurorului însă, ea a acceptat, într-un final, să dea câteva explicaţii ale faptelor de neimaginat pentru o persoană de vârsta ei. ”Nu recunosc nimic din ceea ce îmi spuneţi. Nu am întreţinut relaţii sexuale cu copilul, doar ne-am simţit bine!”, ar fi spus femeia în faţa anchetatorilor. Procurorul a decis să rămână în libertate, sub control judiciar, pentru 60 de zile.

Copilul merge la şedinte de terapie cu un psiholog

Între timp, puştiul de 11 ani a ajuns în faţa psihologilor, care vor încerca să afle tot ceea ce s-a întâmplat între copil şi aşa-zisa ”profesoară de sex”. De altfel, băiatul a şi dat primele detalii despre locurile în care cei doi se întâlneau şi ce se petrecea între ei. ”Va trece un timp până va înţelege că asta nu trebuia să se întâmple la vârsta lui”, susțin surse de la ”Protecţia Copilului”.


EXCLUSIV /”Prizonier” între scenă și scena crimei. Povestea lui Alexandru Ionașc, omul care noaptea e chitarist și ziua polițist!

Citește mai multe despre ancheta, cluj și control judiciar pe Libertatea.

Comentarii