Decolteul i-a jucat feste! Ce a arătat o actriță pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția

05 septembrie 2017 09:54

O actriță italiană a arătat poate mai mult decât și-a dorit pe covorul roșu al festivalului de film de la Veneția. Cristiana Capotondi, în vârstă de 36 de ani, a avut un decolteu adânc, care a lăsat-o cu un sân dezgolit pe covorul roșu.

Actrița a ales o ținută foarte îndrăzneață pentru covorul roșu al Festivalului de Film de la Veneția, pentru premiera filmului Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Actrița a avut un decolteu foarte adânc, care abia i-a acoperit sânii – ca dovadă, un sân i-a rămas aproape complet dezgolit pe covorul roșu, lăsându-i sfârcul la vedere.

Cu toate acestea, actrița nu a fost deloc afectată de acest lucru, zâmbind în continuare pentru fotografi.

Cea de-a 74-a ediție a Festivalului de Film de la Veneția a început pe 30 august și se desfășoară până pe 9 septembrie. Numeroase vedete se află în orașul italian, care a declarat război turiștilor, pentru a lua parte la eveniment. Printre acestea se numără și George și Amal Clooney, care au avut prima apariție în public de când au devenit părinți.


Citește și: EXCLUSIV | Câte kilograme a slăbit, de fapt, Ozana Barabancea? Unde au ajuns hainele pe care nu le mai poartă


Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro