MENIU CAUTĂ
07 Noi. 2012 10:26 , de Magdalena Duru

DEZVĂLUIRI INCENDIARE din intimitatea lui Barack Obama! Află de la o fostă iubită, cum e președintele SUA când face sex!

Distribuie

Genevieve Cook, o fostă iubită a lui Barack Obama, face dezvăluiri picante despre acesta, într-o carte în care povestește cu lux de amănunte cum arăta viața ei alături de actualul președinte al Americii, când acesta era un tânăr banal.
La 22 de ani, Barack Obama locuia cu chirie într-o zonă săracă a New York-ului, ducea o viață obișnuită şi era un tânăr plin de afecţiune faţă de prietena sa, Genevieve, care era cu 3 ani mai mare decât el.
„Mă simţeam ciudat, pentru că era alb, deşi se născuse în Hawaii. Chiar mă întrebam cum poate fi atât de matur, la numai 22 de ani. Sexual era apropiat şi tandru cu mine, însă la nivel afectiv era rece şi mă simţeam nesigură în această relaţie”, povestește Genevieve, conform Daily Mail.
Obama și Genevieve au fost împreună un an, iar aceasta își amintește cu plăcerea de relația lor.
„Era o senzaţie aşa de plăcută în camera sa, totul mirosea atât de bine, a struguri, a fum de ţigară şi a transpiraţie parfumată”, continuă Genevieve, făcând referire la apartamentul său închiriat.
Cei doi s-au despărțit după ce Barack Obama și-a visat într-o noapte tatăl mort.
„Acela a fost un moment greu pentru Barack, clipa în care nu am ştiu cum să îi fiu alături. În lunile care au urmat mi-am dat seama că viitorul său este alături de o femeie de culoare, una puternică. La câteva luni după aceea ne-am despărţit”, recunoaşte fosta prietenă a președintelui american.
La câțiva ani după aceea, Barack Obama s-a căsătorit cu Michelle, cu care are 2 copii.
Barack Obama a fost reales marţi preşedinte al Statelor Unite, depăşind pragul de voturi din partea „marilor electori”, necesar pentru a-l învinge pe rivalul său republican Mitt Romney.
 

Citește mai multe despre Barack Obama și Alegeri pe Libertatea.

Comentarii