Copilul a ajuns, duminică seara, la secția de Pediatrie Primi-Urgențe a Spitalului Județean Vaslui, cu febră, tuse, greață și vărsături. Deși starea lui de sănătate era precară, medicul de gardă le-ar fi spus părinților că băiatul are doar o simplă viroză respiratorie, având acest diagnostic, după o consultație sumară. Atunci, doctorița ar fi fost extrem de deranjată de faptul că ambii părinți au vrut să intre în cabinetul ei, scrie Vremea Noua.

”A fost foarte deranjată de prezența soțului meu, susținând că nu poate intra cu minorul decât un singur aparținător. Eu, fiind însărcinată în săptămâna 39, în mod cert aveam nevoie de ajutorul lui în transportarea băiețelului meu”, a spus mama copilului.

După ce a fost consultat, doctorița i-a prescris un tratament cu sirop din plante, apoi l-a trimis acasă. Ea le-ar fi dat asigurări părinților că micuțul se va face bine în cinci zile, însă acest lucru nu s-a întâmplat, iar copilul s-a simțit din ce în ce mai rău.

Ulterior, părinții au decis să ducă copilul la Iași, la Spitalul ”Sfânta Maria”. Aici, cadrele medicale i-au făcut toate analizele, iar diagnosticul a fost de pneumonie interstitială.

”Din punctul meu de vedere, ca și părinte, ca și om, ca și pacient, din atitudinea doamnei doctor O. Andreea, nu reiese decât că totul se rezumă, de fapt, la cât de motivată este ea îna ctul medical de salarizarea oferită de administrarea spitalului (…)”, a susținut mama copilului. Ea a depus o plângere la Colegiul medicilor, iar conducerea spitalului a spus că va deschide o anchetă în acest caz.


CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV/ Fostul Principe Nicolae, primele declarații despre nunta cu Alina. Evenimentul va avea loc la Sinaia


 

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO