Articol de Răzvan Mihalașcu, Luni, 25 martie 2019, 23:47

Impactul puternic a fost surprins în imagini pe 21 martie, pe autostrada S8 de camera de bord a unei mașini aflate în trafic.

În filmare se vede cum un camion se apropie cu viteză de o camionetă oprită pe banda de urgență. Șoferul tirului pare, însă, lipsit de reacție și nu a încercat să evite ciocnirea, notează observator.tv.

Cu o prezență de spirit uluitoare, doi pasageri din camionetă au sărit în ultima clipă din vehicul, înainte ca acesta să fie spulberat de tir. Oamenii au reușit să scape cu viață.

Chiar dacă nu reușit să iasă la timp, șoferul camionetei a avut și el mare noroc. Atât el, cât și conducătorul TIR-ului, au scăpat nevătămați.

sursă foto: captură video Youtube


Citește și:

Concediată din Direcția Piețe Sector 4 ”pentru că n-am vrut să mă înscriu în PSD”, Elena Lefter a câștigat procesul, dar ”m-au trimis la  Control, unde se face și teren, deși am scleroză multiplă!”

VIDEO/ Scandal pe „taxa specială” de gunoi de la Sectorul 2. Cetățeni la ghișeu: „O bătaie de joc!” / Director din primărie: „Natura umană e rezistentă la schimbare!”

Trei ani de închisoare dacă te adresezi cu „tovarăşe”, 10 ani dacă promovezi doctrina printr-o organizație. USR vrea lege împotriva simbolurilor şi propagandei comuniste