Mentorul noului concept adus în România de către cei doi tineri brașoveni este fratele Oanei, Paul Bulencea, care a dus ideea peste graniţă, cu un succes fantastic, având drept clienţi şi parteneri nume importante de la Hollywood: Mark Ordesky, producătorul „Lord of the Rings” sau John Law, cofondatorul festivalului „Burning Man”.

De altfel, Paul a apărut anul acesta în topul Forbes România „30 under 30” al celor mai de succes tineri sub 30 de ani din ţară.
Oana şi Gabriel aduc acum povestea de succes a fratelui lor şi în România.

Bichard_COEE18 _JPB7739Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cei doi tineri, ea fostă ospătăriţă, iar el bucătar, s-au cunoscut în urmă cu trei ani şi de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Născut la Piatra Neamţ, Gabriel s-a mutat de la 3 ani cu familia la Roma. Recunoaşte că nu a iubit prea mult şcoala, dar i-a plăcut, în schimb, să facă bani, așa că de la 13-14 ani a început să muncească. Lucra orice: mecanic auto, în call-center… până când a ajuns să lucreze în Toscana, într-un restaurant, la bucătărie, cu bucătari profesionişti de renume în Italia.

Corespondență Libertatea din Beirut. Cronica unui echinocțiu amânat din rațiuni politice: „Spune-mi care îți e religia, ca să-ți spun cât e ora”
Recomandări
Corespondență Libertatea din Beirut. Cronica unui echinocțiu amânat din rațiuni politice: „Spune-mi care îți e religia, ca să-ți spun cât e ora”

„Aveam 17 ani atunci. Șef  îmi era un bucătar foarte strict, cu multe reguli. Am suferit cinci ani, iar de la an la an era tot mai greu… luam şi bătaie. Nu a fost roz începutul, dar, cu toate astea, îmi plăcea pentru că puteam oferi mereu ceva nou şi îmi puteam da drumul la imaginaţie”, povesteşte Gabriel.

Acolo a învăţat meseria de bucătar, iar la 22 de ani s-a decis să-şi încerce norocul în ţara natală. S-a dus iniţial în Piatra Neamţ, dar nu a găsit nimic interesant de lucru, prin urmare a venit la Braşov, unde avea un prieten. S-a angajat într-un restaurant ca bucătar, iar într-o seară liberă s-a dus la resturantul unui hotel unde i-a picat cu tronc o ospătăriţă. Oana.

„M-a văzut şi mi-a spus că sunt frumoasă. Apoi mi-a spus că el e bucătar şi că, dacă vreau să mănânc bine, mă invită la restaurantul unde lucrează el”, povesteşte Oana râzând.

I-a plăcut şi ei de el, iar de atunci sunt împreună zi de zi.