Accident grav pe DN 6. Doi copii în stare gravă, după ce tatăl lor s-a răsturnat cu mașina pe contrasens și a intrat într-un TIR

Doi copii în stare gravă după ce tatăl s-a răsturnat cu mașina pe DN 6

Accidentul a avut loc pe DN 6, la ieșire din localitatea Orșova, judeţul Mehedinţi. Un bărbat, în vârstă de 46 ani, a pierdut controlul volanului, s-a răsturnat pe contrasens şi s-a izbit de o mașină mică, iar apoi a ricoșat într-un TIR. Doi băieți, de 3 și 4 ani, au ajuns în stare gravă la spital.

Bărbatul din orașul Vinju Mare era în mașină cu cei doi fii ai săi și conducea pe DN6/E70, din direcția Drobeta Turnu Severin spre Orșova. La intrarea în orașul Orșova, el a pătruns pe sensul opus de mers, lovind un autoturism înmatriculat în județul Gorj, care era condus regulamentar de un bărbat de 48 ani, potrivit observator.tv.

În urma incidentului, cei doi copii au fost transportați la Spitalul Municipal Orșova. De asemenea, la același spital au fost transportat șoferul care a produs accidentul și un al treilea copil, pasagerul din mașina de Gorj în vârstă de 14 ani.

Din primele informații, bărbatul care mergea spre Orșova a refuzat să sufle în etilotest și i s-au recoltat probe biologice. El a condus sub influența alcoolului și i s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Foto: observator.tv


Mărturisirile unei mame al cărei copil este diagnosticat cu Asperger. ”Îl iau în brațe și îi spun: «Nu-i nimic, ne luptăm împreună cu monstrul»”


Mai multe articole