MENIU CAUTĂ
10 Aug. 2018 16:02

Doi pensionari au întreținut relații intime într-un parc din Dej în văzul tuturor. Ar putea ajunge la închisoare

Distribuie

Doi pensionari au întreținut relații intime într-un parc din Dej în văzul tuturor, pe o bancă. Un martor a filmat scena inspirată parcă din filmele pentru adulți și a publicat imaginile pe Internet. Cei doi bătrâni lipsiți de inhibiții au fost identificați de polițiști.

Un bărbat de 70 de ani și partenera sa de 61 de ani au chefuit într-un bar și apoi au mers în Parcul Mare din Dej. Luat de val, el i-a propus să întrețină relații sexuale orale pe o bancă, iar ea a acceptat, fără să țină cont că ar putea fi văzuți de oamenii care se plimbau pe aleile parcului, scrie dejeanul.ro.

Un martor i-a văzut și i-a filmat în acțiune. Scena desprinsă din filmele pentru adulți a fost publicată apoi pe Internet. Imaginile au ajuns și în posesia polițiștilor care i-au identificat pe cei doi.

„În urma activităţilor desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, persoanele surprinse în timp ce întreţineau relaţii sexuale într-un parc au fost identificate, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat în vârstă de 70 de ani și despre o femeie de 61 de ani, din Dej. În cauză se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.” se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului de Poliție Județeană Cluj.

Pentru acte de exhibiţionism sau alte acte sexuale explicite, aceștia ar putea face până la doi ani de închisoare sau ar putea primi o amendă.

În august 2017, mai multe cupluri și-au dat frâu liber fanteziilor și au făcut sex pe stradă, la Cluj. Tinerilor nu le-a păsat că ar putea fi văzuți de trecători și s-au iubit chiar și într-un sens giratoriu.


Citește și LIVE TEXT/ Mitingul diasporei, în Piața Victoriei. Românii din străinătate se adună la București / FOTO 


 

Citește mai multe despre cluj și Dej pe Libertatea.

Comentarii