Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Doi tineri îndrăgostiți s-au înecat ținându-se de mână. În august aveau programată nunta!

Doi tineri îndrăgostiți s-au înecat ținându-se de mână. În august aveau programată nunta!

Doi tineri îndrăgostiți care aveau programată nunta în luna august au murit sâmbătă dimineața în urma unui nefericit eveniment. Cei doi tineri din Buciumeni, raionul Ungheni, din Republica Moldova, s-au dus la discoteca din sat.

Ambii au consumat alcool, iar, la un moment dat, tânăra Cristina a ieșit afară, dar a căzut într-o gură de canalizare. Iubitul ei, Serioja, a încercat să o scoată, dar a căzut și el în groapa adâncă de circa cinci metri. Conform expresul.md, tinerii îndrăgostiți au murit ținându-se de mână.

„Victimele de 24 ani și 21 de ani sunt din aceeași localitate. Cei doi se aflau într-un local, unde în urma consumului de băuturi alcoolice, tânăra a ieşit în afara teritoriului, care este îngrădit cu un gard si din neatenţie a căzut într-o gură de canalizare cu apă, care se află la o distanţă de circa 6 metri de la gard, cu o adâncime de aproximativ 5 metri.

Ulterior, strigând după ajutor s-a dus şi bărbatul pentru a încerca să o scoată, dar a căzut şi el în gura de canalizare. Mai multe persoane au încercat să-i scoată însă nu au reuşit”, a explicat pentru publika.md ofițerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol.

Tânărul se întorsese acasă de la muncă tocmai pentru a organiza nunta.


VIDEO&FOTO | Cinci lucruri mai puţin ştiute despre Radu Mazăre. Fostul edil este adus astăzi în România