De Andrei Crăițoiu,

„Vi s-a părut o campanie electorală care să vă facă să vă duceți la vot? Astea nu sunt alegeri! Este o mascaradă. Este un circ. Dar un circ fără circari. O luptă de hamsteri, de iepuri!”, a început Tetelu, Maratonul Libertății.

Cătălin Neamțu a punctat: „Pe domnul Iohannis nici nu l-am văzut în campania asta. A fost o campanie ciudată, dar prezența la vot o să fie destul de mare. Mai nou oamenii sunt conștiincioși și ies din case. Clipul de campanie al lui Iohannis e cu cut, cut, zici că-i film de Hollywood! Noi trebuie să fim responsabili și mergem să votăm! Ce vreau eu de la președinte? Drumuri naționale decente! Vreau să-mi iau o rulotă și să vizitez țara cu copiii mei. Nu vreau să stau patru ore pe drumuri ca să ajung la munte. Vreau să-mi cumpăr o rulotă și să merg cu ea când copiii sunt în vacanță”.

Actorul a mai declarat la Maratonul lui Tetelu: „Eu sunt resemnat. Aștept drumurile decente de ani de zile. Aici este o problemă! Nu e prima dată când mă gândesc la asta. Am impresia că nici lor n-o să le mai fie frică indiferent de ce ar zice doi tâmpiți. Mi se pare incredibil că în fiecare săptămână faci patru ore până la Predeal, dar în fiecare săptămână sunt aceeași care fac patru ore până la Predeal… Ne place… „

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

„Păi, băieții lui Năstase crezi că se duc cu mașina la Predeal? Ei merg cu avionul, cu elicopterul. Asta în cazul merg la Predeal, poate ajung pe la Monte Carlo”

Dragoș Mușat alias Tetelu

Guvernul lui Neamțu: Simona Halep, Titi Aur, Bogdan Naumovici și Mihai Mărgineanu

Întrebat dacă ar fi președintele României, Cătălin Neamțu și-a intrat imediat în rol. „Nu prea mă pricep, dar fie. M-aș înconjura în primul rând de o echipă foarte bine specializată pe domenii. Normal că aș băga și comedianți, care au valențe! Trebuie să avem oameni buni la comunicare care să nu vorbească măgării. Uite, Teo, e perfect pentru postul ăsta. (n.r. Claudiu Teohari – comediant care vine de la ora 19:15 la Maratonul lui Tetelu). Un comediant poate să facă o comunicare veselă! Apoi trebuie să ne alegem conslierii.

Pe Bogdan Naumovici îl pun la Apărare. Apoi pe Apărare Aeriană trebuie să-l punem pe Mihai Mărgineanu. Odată scoate chitara și i-a nenorocit pe spioni. Simona Halep trebuie să fie la Tineret și Sport. La Transporturi îl pun pe Titi Aur.

Și doamna Kövesi, la Justiție, dar e greu că dânsa e acolo acum 5 ani! Poate doar să plec eu și s-o las eu aici! Vorbește bine și știe ce vorbește! Mai departe ajungem la învățământ, dar e complicat. Trebuie să punem pe cineva cu învățământul alternativ, deci Dragoş Bucur. Și pe Dana Nălbaru primește minister. O familie, o premieră!”, a declarat Neamțu.

„Hagi ar fi bun, dar nu vrea! El a făcut o treabă excelentă acolo la el la Academia. La Cultură îl pun cu toate riscurile pe Andrei Șerban, că tot a plecat de la Columbia University School of Arts”

Cătălin Neamțu, comediant

Citeşte şi:

Alegeri prezidențiale 2019, turul 1. Ce au declarat principalii candidați. Incidente electorale: secții încurcate, apeluri la 112, tentative răzlețe de fraudă

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult