Două tinere au murit la festivalul Tomorrowland, după ce au băut apă în exces. Ce au făcut, însă, înainte le-a fost fatal

Două tinere au murit la festivalul de muzică electronică Tomorrowland. Au consumat apă în exces

Hidratarea excesivă a provocat moartea a două tinere la festivalul de muzică electronică Tomorrowland, desfășurat în Belgia.

Caz dramatic la festivalul de muzică electronică Tomorrowland, care s-a desfășurat în luna iulie în localitatea belgiană Boom. Două tinere au încetat din viață după ce au băut excesiv apă după consumul de ecstasy.

Victimele avea 26 și 33 de ani șoi era din India, și respectiv Cehia.

Prima din cele două tinere a fost spitalizată în prima săptămână a festivalului, între 20 şi 22 iulie, şi a murit o săptămână mai târziu. Cea de-a doua tânără a fost internată la o săptămână după aceea, încetând din viață câteva zile mai târziu.

„Ecstasy a fost una dintre cauzele morţii ambelor tinere, care au suferit o hiperhidratare stimulată de consumul acestui drog”, dar nu supradoza a fost cauza decesului lor, a declarat o sursă din cadrul anchetei.

FOTO: EPA


Citește și:

GALERIE FOTO/ Paradoxul Vaslui. Cel mai bogat cămin de stat pentru bătrâni se află în cel mai sărac județ. Sunt condiții ca-n Germania!


Mai multe articole