Articol de Valentina Postelnicu,

„Din câte am apucat să citesc, am înțeles că cea mai mare supărare din acea scrisoare, să nu ne mai certăm cu Iohannis, de fapt să ne aliniem cu Iohannis, cu SRI-ul, cu SPP-ul, cu DNA-ul și cu partidele de opoziție. Eu, ca președinte, nu pot să duc și nu voi duce acest partid să devină o unealtă a acestor instituții care nu trebuie să se implice în politică”, a spus Dragnea.

Liderul PSD a spus că la Comitetul Executiv național de vineri va vorbi cât se poate de ”mult, bine și apăsat”.

El a ironizat acuzațiile care i se aduc din partid, că ar fi ajuns la 6% -12% în încredere, iar partidul nu trece de 30%.

„Așa este, sunt la minus”, a comentat el.

Despre faptul că i s-a transmis că este un „om orbit de putere și orgolii”, Dragnea a răspuns: „Sigur o să vorbim după CExN. Eu chiar vreau să vorbesc în interiorul partidului”, a spus el.

Dragnea nu a vrut să spună dacă ia în calcul o demisie: „Nu am spus că vorbim după?”, a spus el. Despre ce susținere are, Dragnea a spus că „va vedea la CExN”, iar despre numărul contestatarilor a replicat: „Ați văzut, sunt mai mulți filialele PSD”.


Citește și: A apărut scrisoarea internă din PSD, semnată de Firea, Țuțuianu și Stănescu. Se cere demisia lui Liviu Dragnea și preluarea interimatului de către Dăncilă