Elena Udrea i-a făcut pașaport fiicei sale și vrea să se întoarcă în România

Elena Udrea vrea să se întoarcă în țară, spune avocatul ei, care adaugă că fostul ministru i-a terminat pașaportul fiicei sale, astfel că acum pot călători.

Udrea ia în calcul întoarcerea în țară, a declarat avocatul său, Veronel Rădulescu, care a explicat că pașaportul fetiței sale, născută în Costa Rica, este gata.

„Este foarte tentată să revină în țară și să renunțe la orice fel de cerere. Eu am învățat că legea este egală pentru toți, indiferent ce calitate au aceștia. Faptul că aplicarea legii se va face la fel pentru toți nu este un lucru rău.

Faptul că doamna Udrea ia în calcul foarte serios să se întoarcă în România rezultă și din faptul că a și obținut pentru fetiță pașaport. Asta înseamncă că se gândește foarte serios să se întoarcă în România, dar trebuie să își asume și riscuri”, a spus avocatul la Antena 3.

Pe 3 octombrie Elena Udrea a fost reținută de Interpol, fiind încarcerată în închisoarea El Buen Pastor. Fostul ministru al Turismului a cerut azil politic în Costa Rica. Ea a fost condamnată la 6 ani de închisoare în dosarul „Gala Bute”.

Elena Udrea a fost pusă în libertate de Crăciun, după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis suspendarea executării pedepsei şi eliberarea acesteia până la soluţionarea efectivă a contestaţiei. O decizie similară a fost luată și pentru Alina Bica.


Citește și: ANALIZĂ | Alegeri parlamentare în Republica Moldova. Contextul scrutinului de duminică


Mai multe articole