Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Exatlon România, sezonul 2. Lista tuturor concurenţilor din echipa Războinicilor

Exatlon România, sezonul 2. Lista tuturor concurenţilor din echipa Războinicilor

Exatlon România se întoarce. Azi, de la 19.30, la Kanal D, are loc marea premiera a sezonului 2 a show-ului. Cei 20 de concurenti, 10 Faimoși și 10 Războinici, sunt gata să treacă prin cea mai dură și, în același timp,  frumoasă experiență a vieții lor. Aceștia, dar și telespectatorii vor avea parte de o serie de suprize.

Cei 10 Faimosi care vor lupta impotriva celor 10 Razboinici, adversari redutabili, pregatiti si ei pentru marea infruntare de la „Exatlon”, prin preocuparile sportive pe care fiecare dintre ei le are in viata profesionala sau privata.

Exatlon România, sezonul 2. Lista tuturor concurenţilor din echipa Războinicilor

1. Ciprian Silasi – cantaret de muzica populară

2. Corina Petrut – make-up artist

3. Alin Andronic – student

4. Ana-Maria Otvos – antrenor de fitness

5. Doru Mesesan – antrenor de fitness

6. lulian Pitea- instructor de schi

7. Ana Taran – antrenor personal

8. Beatrice Olaru – antrenor fitness

9. Naomi Musca – studenta

10. Calin Novacescu – antrenor de fitness si taekwondo

Zece sportivi profesionişti şi artişti au acceptat provocarea de a face parte din echipa Faimoşilor, în al doilea sezon al emisiunii-concurs Exatlon România.

Citește și

EXCLUSIV/ Durerea din spatele zâmbetului de comediant. Confesiunile lui Constantin Zamfirescu, alias Gogoașă. „La moartea fiicei mele, mi s-a zdruncinat credința” – VIDEO