De Cristian Burcioiu,

Scandalul dintre fostul demnitar și puștiul pe care acesta l-a ”adoptat” imediat ce a fost plasat în celulă cu el – prieteni care până atunci formau un puternic tandem implicat chiar și în exerciții zilnice de yoga – a izbucnit din senin, în urmă cu câteva zile. Cu nervii întinși la maximum, din cauza refuzului procurorilor și al magistraților care nu văd cu ochi buni plasarea lor în arest la domiciliu, Boureanu și Herșcovici au început să se tachineze reciproc.

Tonul l-ar fi dat, spun surse apropiate celor doi, fostul politician, care ar fi digerat extrem de greu prelungirea mandatului de arestare emis pe numele său pentru acuzația de ultraj. Asta cu atât mai mult cu cât magistrații deciseseră ca el să fie plasat în arest la domiciliu, iar procurorii i-au stricat ploile cu un recurs câștigat.

”Fire impulsivă, Boureanu s-a enervat la maximum, pentru că procurorii au reușit să câștige recursul făcut împotriva deciziei judecărilor de a fi plasat în arest la domiciliu și și-a vărsat supărarea pe cei din celulă. Mai ales pe Herșcovici pe care, culmea, până atunci îl proteja și se ocupa atent de el. Fostul politician a făcut un fel de criză de nervi, în timpul căreia a țipat la puști și l-a jignit”, ne-au povestit apropiați ai celor doi.

Cristian Boureanu și Ronnen Herșcovici au făcut tărăboi noaptea în celulă

Și el deosebit de tensionat, ajuns la capătul puterilor după mai bine de patru luni de arest, Herșcovici nu a rămas dator și i-a dat câteva replici deosebit de acide celui care până mai ieri îi era un sprijin de nădejde acolo, în celulă. Cu sau fără intenție, puștiul în vârstă de 22 de ani ar fi făcut o remarcă pe care Boureanu ar fi catalogat-o drept o grosolănie adusă iubitei sale, Laura.

”Atunci, Boureanu a luat foc și mai rău și s-au certat și mai tare. Au făcut un tărăboi uriaș în plină noapte. Nu s-au bătut, dar fostul deputat l-a scuipat pe Herșcovici. Polițiștii care erau de serviciu au intervenit și i-au despărțit”, au adăugat aceleași surse.

Boureanu și Ronnen Herșcovici s-au certat la cuțite

Ronnen Herșcovici, puștiul ”adoptat” de Cristian Boureanu în celulă

Puștiul ”adoptat” în celulă de fostul politician a fost mutat la Spitalul Jilava, pentru investigații medicale

Problema a fost că, în urma scandalului nocturn din celulă, Herșcovici a făcut, la rându-i, o  criză de nervi puternică. Băiatul – acuzat de tentativă de omor îndreptată asupra unui agent rutier – a fost dus mai întâi la cabinetul medical al arestului VIP-urilor și mai apoi la Spitalul Penitenciar Jilava, unde a și rămas pentru investigații medicale.

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare
Recomandări

Cea mai mare pedeapsă în dosarul colectiv nu au primit-o patronii, nici Piedone. Cine a luat 12 ani și 8 luni de închisoare

”El (n.r. – Ronnen Herșcovici) urma un tratament pentru anxietate care, probabil, a fost întrerupt în arest. Poate și de aceea i s-a făcut rău în urma discuției mai aprinse. În plus, de patru luni trăiește într-o tensiune maximă având în vedere acuzația deosebit de gravă care i se aduce în mod nejustificat. Vrem ca după consultul medical să fie transferat la Spitalul Bagdasar, pentru investigații amănunțite și tratamente”, ne-au dezvăluit surse din rândul familiei tânărului.

Ronnen Heșcovici a avut în arestul VIP-urilor, unde stă de patru luni, două tentative de suicid

Nu lipsit de importanță este și faptul că, de când este arestat, Ronnen Herșcovici a vrut, în două rânduri, să-și curme zilele. Două tentative de suicid au fost aduse de mama sa la cunoștința șefilor arestului și a procurorului care conduc investigația.

”Cu o lamă de ras a încercat să-și taie venele. Am anunțat acest lucru și anchetatorilor, dar nu m-au luat în seamă”, ne-a spus mama tânărului în vârstă de 22 ani într-un interviu acordat în exclusivitate ziarului Libertatea. 


EXCLUSIV/ Decizia luată de Gabriela Cristea şi Tavi Clonda, cu puţin timp înainte să devină părinţi

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi
GSP.RO

”Nu se poate să fie mijlocul hotelului plin de băutură!”. Pe cine a certat Hagi

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse
HOROSCOP

Horoscop 16 decembrie 2019. Taurii pot avea parte de confruntări aprinse