UPDATE/ Reacție neașteptată a stelistului MM Stoica după ce Boloni l-a făcut „pușcăriaș”! Ce replică i-a dat fostului mare jucător de la Steaua

Mihai Stoica urmareste meciul de fotbal contra echipei Dinamo din semifinalele Cupei Romaniei, disputat pe stadionul Arena Nationala din Bucuresti, miercuri, 20 aprilie 2016. ALEXANDRU DOBRE / MEDIAFAX FOTO

UPDATE. MM Stoica s-a ținut de cuvânt și a publicat pe Facebook declarația lui Boloni din Libertatea, în care îl face „pușcăriaș” pe directorul sportiv de la FCSB, alături de o afirmație aparținându-i tot lui Boloni, din anul 2011, în care acesta din urmă spune: „Vreau însă, pe această cale, să îi mulțumesc lui Mihai Stoica, pentru că a dat dovadă de mult profesionalism în relația cu mine”.

Într-un interviu acordat cititorilor Libertatea, Loți Boloni a spus azi că declinul FCSB este produs de conducătorii echipei care a câștigat, cândva, Cupa Campionilor Europeni, echipă din care Boloni a făcut parte.

„Când conduce Stoica, unul care abia ieșit din pușcărie, când altul nu a trecut Dunărea în viața lui, decât când i s-a înfipt undița pe malul bulgăresc, dacă ești la nivel ăsta, nu trebuie să ai exigențe!”, a declarat Boloni.

De regulă extrem de acid în a apăra propriul punct de vedere sau pe cel al clubului, Mihai Stoica a avut o reacție neașteptată.

„O să fac un singur lucru. O să postez declarația de azi a lui Boloni, alături de cea de acum câțiva ani, când îmi remarca meritul la succesele Stelei”, a spus conducătorul FCSB.

„Cum să răspund altfel? Nu vreau să atac pe cineva care a făcut enorm pentru fotbalul nostru, vreau să las oamenii să vadă cuvintele lui puse față în față”, a conchis MM Stoica.

Citește și: De la Anvers, Loți Boloni face o radiografie aspră asupra fotbalului românesc: „M-a bucurat eliminarea CFR-ului! Prostia se plătește”. Oferta de la FCSB, cine a fost cel mai bun manager din fotbal și cum putem renaște: „Muncă, nu lăbărie!”

Mai multe articole