EXCLUSIV / Soacrele VIP-urilor, ”detectivi” pe urmele bonelor filipineze. Plângeri trase la indigo în cazurile Mutu și Vanghelie

18 mai 2017 23:25 De: ,

Bonele asiatice, venite să facă menaj în România tocmai din arhipelagul scăldat de apele Oceanului Pacific, par să aibă un redutabil dușman în țara noastră. Este vorba despre soacrele VIP-urilor în casele cărora au ajuns. Cazul fostului primar Marian Vanghelie și cel al lui Adrian Mutu, directorul general al echipei de fotbal Dinamo, dovedesc din plin acest lucru. În ambele situații, bonele filipineze ar fi fost prinse de soacrele care au dat imediat alarma.

Printre oamenii cu stare de pe la noi a devenit o modă ca menajul în vilă, gătitul, spălatul și călcatul rufelor, dar și creșterea copiilor să cadă în sarcina bonelor filipineze. Dă bine în târg! Cu recomandări sau fără, politicieni, fotbaliști, oameni de afaceri sau artiști bagă în case menajere asiatice. Odată ce intră-n pâine, femeile habar nu au că sunt permanent supravegheate de… ochiul soacrei în fieful căreia se află! Atât când e vorba despre calitatea sarcinilor pe care trebuie să le îndeplinească, dar și dacă există semne ale unor tentații ceva mai necurate, soacrele cu ochiul ager și nasul fin sunt cele care, fără milă, dau verdictul final. Așa s-a întâmplat și în cazurile bonelor care au lucrat pentru fostul primar Marian Vanghelie și pentru Adrian Mutu, directorul general al dinamoviștilor.

Soacrele VIP-urilor, ”detectivi” pe urmele bonelor filipineze. Plângerile care le vizează pe menajerele acuzate de furt sunt trase la indigo

Mama Oanei Mizil, partenera de viață a lui Marian Vanghelie, a reclamat-o la poliție pe bona filipineză

Mama-soacră a lui Vanghelie nu a iertat-o pe bonă. I-a pus în cârcă o ”gaură” de 20.000 de euro

Parcă trase la indigo, ambele suspiciuni de furt au fost demascate de soacrele celor doi. În cazul lui Vanghelie, mama Oanei Mizil a dat-o pe bonă pe mâna polițiștilor ilfoveni din Voluntari. Acum două luni, femeia i-a pus în cârcă o ”gaură” de 20.000 de euro, sumă la care s-ar ridica bunurile ce ar fi dispărut, în timp, din casa unde asiatica era plătită să facă menaj.

”Soacra lui Marian Vanghelie a depus reclamația împotriva bonei. La vremea respectivă, el s-a aflat în preajma postului de poliție pentru că trebuia să se prezinte la programul impus de controlul judiciar. Ulterior a fost și el audiat. Cazul e în cercetare la Poliția Voluntari, nu a ajuns la Parchet. Nu s-a dat încă o soluție și nu s-a făcut o propunere”, ne-au explicat surse judiciare.

Soacrele VIP-urilor, ”detectivi” pe urmele bonelor filipineze. Plângerile care le vizează pe menajerele acuzate de furt sunt trase la indigo

Mama Sandrei, soția lui Adi Mutu, a fost vigilentă, dar nu a dat-o încă pe mâna poliției pe menajera venită din Filipine

Soacra lui Mutu a fost mai miloasă. Nu a reclamat-o pe filipineză la Poliție

În cazul celui mai recent caz de acuzații de furt îndreptate asupra unei bone venite din Filipine, lucrurile stau exact la fel ca și în cazul primarului ”care este”. Un scenariu tras parcă la indigo, unde pionul principal a fost tot o soacră. Conform declarațiilor făcute de fostul fotbalist Adrian Mutu, cea care ar fi prins-o cu mâța-n sac pe menajeră ar fi fost mama soției lui, Sandra. Ea ar fi observat acele sacoșe buclucașe care ar incrimina-o pe asiatică, ascunse în gardul viu al vilei. Însă ceva mai milostivă, femeia nu a reclamat-o la Poliție pe bonă.

”Până în acest moment, la Poliția Ilfov nu există nici o reclamație împotriva acelei menajere filipineze. Nici la Poliția Capitalei. Doar la Secția 9 există o plângere împotriva lui Adrian Mutu sub anumite aspecte legate de violență”, au adăugat aceleași surse.

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro