MENIU CAUTĂ
, de Mihai Niculescu

Femeie din Neamț, prinsă cu icoane furate dintr-o biserică. Valorează peste 25.000 de lei

Distribuie

O femeie din Neamț a fost reținută pentru că ar fi furat dintr-o biserică icoane și alte obiecte de cult în valoare de peste 25.000 de lei. Femeia în vârstă de 38 de ani a fost prinsă de polițiștii din Târgu Neamț și va fi dusă în fața judecătorilor, pentru emiterea unui mandat de arestare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamț, la data de 12.03.2019, poliţiștii au fost sesizaţi de către un preot din Târgu Neamt, despre sustragerea unor obiecte de cult din biserică.

În urma cercetărilor efectuate de către polițiștii de investigații criminale, persoana bănuită de comiterea faptei a fost identificată ca fiind o femeie de 38 ani, din Târgu Neamț.

Aceasta, în noaptea de 11-12.03.2019, ar fi intrat în interiorul bisericii de unde ar fi sustras obiecte de cult, în valoare de 25000 de lei.

După comiterea furtului, ar fi ascuns bunurile la domiciliu, de unde au fost recuperate şi predate de către polițiștii părţii vătămate se arată într-o informare a Poliției Neamț, potrivit stiri-neamt.ro.


Citește și: Trei frați pompieri și grădina lor zoologică! Au transformat curtea casei părintești într-un adăpost pentru animale


 

Comentarii