Mergi direct la conținut »
IMAGINI ȘOCANTE | Tânără snopită în bătaie și jefuită în scara unui bloc din Alba-Iulia! Agresorul este un recidivist eliberat condiţionat anul acesta!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > IMAGINI ȘOCANTE | Tânără snopită în bătaie și jefuită în scara unui bloc din Alba-Iulia! Agresorul este un recidivist eliberat condiţionat anul acesta!

IMAGINI ȘOCANTE | Tânără snopită în bătaie și jefuită în scara unui bloc din Alba-Iulia! Agresorul este un recidivist eliberat condiţionat anul acesta!

Incident șocant petrecut în scara unui bloc din Alba Iulia. Un bărbat a fost surprins de camerele de supraveghere în momentul în care a bătut cu sălbăticie o tânără, a jefuit-o, apoi a fugit.

De Remus Vlad,

UPDATE, 20 noiembrie, ora 8.15: Nicolae Drăgoi, bărbatul acuzat că a atacat o tânără de 20 de ani în scara unui bloc din Alba Iulia, nu și-a recunoscut inițial fapta. A spus că a fost surprins de apariția mascaților, crezând că la el acasă ar fi venit niște „bagagonţi”.

UPDATE ora 22:30. Poliția a confirmat că jaful a avut loc într-un bloc din Alba Iulia, pe 17 noiembrie. Victima este o tânără de 20 de ani care, după ce a fost lovită, a rămas inconștientă pe podea. Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că fata, care venise pentru a-și vizita o prietenă, nu a fost găsită de nimeni și a plecat singură acasă. Acolo, tânăra a luat legătura cu mama ei, căreia i-a povestit că nu își mai aduce aminte ce i s-a întâmplat, dar că a rămas fără telefon și portofel. Ulterior, ea a mers la spital, iar medicii au anunțat poliția că au o posibilă victimă a unei agresiuni.

La poliție, victima a declarat numai furtul telefonului și portofelului. Luni, polițiștii au vizionat imaginile de pe camerele de supraveghere și au început cercetările.

În scurt timp, principalul suspect a fost identificat și reținut, fiind acum la audieri. Surse judiciare au declarat că bărbatul a fost anterior condamnat pentru tâlhărie şi viol, iar anul acesta a fost eliberat condiţionat.

O hackeriță pe jumătate româncă face furori în SUA: 'Pot să șterg toate voturile lui Donald Trump'
Recomandări

O hackeriță pe jumătate româncă face furori în SUA: 'Pot să șterg toate voturile lui Donald Trump'

Știrea inițială. 

Bărbatul, îmbrăcat în haine sport, a acționat după ce tânăra a refuzat să urce în lift alături de alte două persoane. Cel mai probabil, aceasta nu mai avea loc în interiorul ascensorului. Câteva secunde mai târziu, bărbatul a lovit-o cu pumnul în gură, iar aceasta s-a prăbușit.

Imediat, el a început să o caute după obiecte de valoare, luându-i telefonul și alte câteva bunuri personale. Ulterior, el a plecat fără să se uite înapoi, lăsând-o pe fată la pământ.

Cel care a postat imaginile susține că imaginile au fost filmate într-un bloc din orașul Alba Iulia.

Clipul video poate fi văzut mai jos. Atenție: imaginile sunt șocante!


CITEȘTE ȘI: VIDEO/ Daiana Anghel a renunțat la mașină și merge cu trenul prin țară. Fosta vedetă TV e femeie de afaceri


FOTO: CAPTURĂ VIDEO

Close
Închide
  Close