Gina-Maria, fiica lui Michael Schumacher, a apărut pentru prima oară într-un interviu televizat. Ce a spus tânăra de 21 de ani despre legendarul pilot de Formula 1.

Gina-Maria, 21 de ani, a declarat pentru postul german NDR că în cele din urmă a ales patru picioare în loc de patru roți după ce s-a îndrăgostit de cai, potrivit thesun.co.uk.

În emisiunea „Horse Adventures” se vorbește despre reușitele tinerei în călăria occidentală. Gina-Maria este mai mult decât pasionată de acest sport, fiind campioană mondială la echitație.

Câteva din declarațiile pe care Gina-Maria le-a făcut în interviul televizat au fost date publicității. „Am fost la karting pentru un sezon cu tatăl meu, dar prefer caii”, spune fiica fostului pilot de Formula 1.

Apoi, Gina-Maria i-a adus laude calului ei: „Este unic! Nu am văzut până acum un cal ca o mașină”, a spus tânăra.

Gina-Maria Schumacher a dat primul inetrviu televizatIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”
Recomandări
INTERVIU. România și hidrogenul verde: cât este de sustenabil și când îl vom folosi pentru transport și încălzire? „Nu ar trebui să crească factura”

::placeholdeR–>

Nu se știe dacă Gina a vorbit în emisiune și despre starea de sănătate a tatălui ei. Interviul complet va fi difuzat abia în această seară pe NDR.

De curând, Gina-Maria, fiica lui Michael Schumacher, a postat pe Instagram un mesaj emoționant pentru tatăl său.