MENIU CAUTĂ
06 Iun. 2018 19:22

Andra Mădularu, fiica unui fost rugbist din Constanța, a murit la numai 24 de ani. Ce a pățit tânăra

Distribuie

Andra Mădularu, fiica unui fost rugbist din Constanța, a murit la numai 24 de ani. Tânăra a dispărut fulgerător, în urma unor complicații suferite de la un cheag pe creier. Andra Mădularu era fiica unui jucător de la Constructorul Constanța, Cici Mădularu.

Cici Mădularu a fost rugbist la Constructorul Constanța, în anii 70, iar fiica lui a fost răpită nemilos de lângă el, la numai 24 de ani. Se pare că un cheag de sânge i-a fost fatal tinerei, complicaţiile fiind extreme, anunță cugetliber.ro. Fata era studentă în Constanța.

'Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative a Universităţii „Ovidius' anunţă trecerea în nefiinţă a studentei Andra Mădularu (24 de ani), anul IV la drept, membru activ ELSA' a anunțat instituția de învățământ.

'În anii de liceu, într-o clasă formată aproape numai din fete (aparent) timide, tu erai întotdeauna cea a cărei voce se auzea prima. O să ne amintim mereu de tine cum ne spuneai „hai, mânuțele în aer toată lumea!' și aduceai buna dispoziție în spatele clasei, unde mereu se întâmplau activitățile cele mai faine. O să ne amintim cum jucam mima și te bucurai când ghiceai și cum aveai întotdeauna lecția învățată la istorie. Nu o sa uit nici când îmi dădeai să copiez în pauze temele la mate, fizică și franceză. Acum ne-ai întristat sufletele… RIP, Andra.”, a scris colega ei din liceu, Alexandra Nicoleta.


Cine este românul mort în accidentul de la oțelăria din Padova. S-a chinuit trei săptămâni, ars cu oțel încins


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii