Tragicul eveniment a avut loc sâmbătă. Acesta susține că femeia i-a reproșat bărbatului că „nu mai e bun de nimic”, referindu-se, probabil, la potența lui. Bărbatul, care era băut, s-a simțit lezat și a atacat-o cu un cuțit, a notat viata-libera.ro.

După ce a omorât-o, a târât-o în cadă, unde a despicat-o. A pus bucățile în saci de plastic și a căutat să scape de ei. A dus sacii pe șoseaua de centură, în apropiere de cimitirul „Sfântul Lazăr”, din Galați.

Bărbatul i-a spus unei conoștințe din Bacău ce a făcut. Acesta a anunțat autoritățile și astfel s-a descoperit teribila crimă.

„Pe 19 iunie, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău a fost apelat prin Numărul Unic de Urgenţă 112 cu privire la săvârşirea unei eventuale infracţiuni de omor, comisă pe raza judeţului Galaţi.

Bărbatul și-a recunoscut fapta

IPJ Bacău a fost anunţat de un martor căruia presupusul autor i-a povestit despre fapta comisă. În urma cercetărilor, în aproprierea Cimitirului „Sf. Lazăr” a fost descoperit cadavrul unei femei.

Acesta era tranşat şi disimulat în patru saci de nailon. Astfel, la nivelul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi a fost înregistrat un dosar penal în care, la acest moment, se desfăşoară cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor şi profanare de cadavre”, a declarat procurorul Oana Hîncu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi. 

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal
Recomandări

Săptămâna în imagini | ”Zilele furiei” în Liban, protestele care au zguduit regimul iranian și viața după erupția vulcanului filipinez Taal

Ciudat este că, în timp ce trupul Dumitrei Plopeanu zăcea în saci de plastic pe o stradă din Galați, sora ei a dat-o dispărută la poliția din Brăila, reclamând faptul că nu i-a mai răspuns la telefon din 16 iunie.

Victima, Dumitra Plopeanu, avea 67 de ani

Vasile Tofan i-a dus pe anchetatori la locul în care a abandonat sacii, iar apoi a mers și acasă și le-a arătat unde a comis fapta.

Bătrânul în vârstă de 75 de ani va fi judecat pentru omor deosebit de grav, dar și pentru profanare de cadavre, fiindcă a ciopârțit-o după ce a omorât-o.

Bărbatul şi-a recunoscut fapta şi a povestit cu lux de amănunte cele întâmplate. La finalul audierilor, el a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.


EXCLUSIV | Un milionar american, însurat și cu 8 copii, s-a îndrăgostit nebunește de o moldoveancă, iar în două luni i-a alimentat contul cu sute de mii de dolari. Fiindcă nu le-au crezut povestea de iubire, autoritățile și o bancă comercială din Brașov au pus sechestru pe banii fetei din Onești

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează