UPDATE: Fiul cel mare al lui Donald Trump, în vizită privată în România. Reacția Ambasadei SUA

17 mai 2017 17:00

Fiul cel mare al lui Donald Trump a venit într-o vizită în România. Donald Trump Jr. a ajuns marți în țara noastră, aterizând pe aeroportul Băneasa cu un avion privat, scrie national.ro.

Fiul preşedintelui SUA se află pentru câteva zile în România, unde, potrivit informațiilor obținute de Hotnews, a participat la o partidă de vânătoare în județul Giurgiu, apoi va merge în zona Maramureșului, alături de fiul său, care se pare că l-ar însoți în această vizită. Ambasada SUA a refuzat însă să comenteze vizita sa, pe motiv că este privată. Trump jr ar fi ajuns în România încă de luni, aterizând pe Aeroportul Băneasă cu o aeronavă privată și se pare că va rămâne până mâine.

De altfel, este un lucru cunoscut faptul că băieții lui Donald Trump sunt pasionați de vântoare. Donald Trump Jr și Eric Trump au mers chiar împreună la partide de vântătoare, iar fotografiile cu ei au stârnit criticile iubitorilor de animale.

În urmă cu aproape cinci ani, o fotografie cu Donald Trump Jr și Eric Trump a apărut pe internet. În imagine, cei doi zâmbesc larg, în timp ce țin în brațe un animal mort, pe care l-au ucis în timpul unei partide de vântătoare organizată într-o țară din Africa.

Donald Trump Jr, primul fiu al președintelui american

Liderul de la Casa Albă are cinci copii din cele trei mariaje, iar mezinul provine din actuala căsătorie cu Melania. Donald Trump Junior este primul fiu al președintelui american, din mariajul cu Ivana.

Donald Trump Jr. s-a născut în 1977 în Manhattan. El şi-a petrecut adolescenţa la internatul prestigios Hill School pentru a sta departe de scandalul mediatic generat de divorţul extrem de public dintre Donald şi Ivana Trump, după o aventură a miliardarului cu Marla Maples.

De asemenea, acesta are o relaţie extrem de apropiată cu fratele său, Eric Trump. Se pare că cei trei copii ai cuplului Donald-Ivana şi-au petrecut vacanţele de vară împreună cu bunicii materni din Cehoslovacia. Donald Trump Jr. a avut o relaţie apropiată cu bunicul său matern şi vorbeşte fluent limba cehă.

Donald Trump Jr. a rupt timp de un an şi jumătate toate relaţiile cu tatăl său, alegând imediat după ce a absolvit cursurile Universităţii din Pennsylvania a ales să călătorească prin Colorado. Acesta a lucrat pentru o perioadă ca barman pentru a se susţine financiar în staţiunea montană Aspen.

Ulterior, Donald Jr. s-a alăturat imperiului economic al familiei şi a renunţat să consume alcool, căsătorindu-se în 2005 cu modelul Vanessa Haydon. Cei doi au împreună cinci copii şi trăiesc în Upper East Side. În timpul campaniei electorale, el a fost alături de tatăl său, precum toți copiii ai președintelui.

Acum, el este în fruntea Trump Organization. Mai precis, Donald Trump s-a retras din toate afacerile sale în momentul în care a preluat mandatul de președinte.  Liderul de la Casa Albă a transferat autoritatea și gestionarea companiilor sale către un fond sau către filiale care sunt „gestionate în comun” de către fiii săi adulți, Donald Jr. și Eric Trump, și de către directorul executiv și financiar al Trump Organization, Allen Weisselberg.


Donald Trump, în conflict de interese. Cum ar putea relațiile de afaceri ale miliardarului pune în pericol interesele SUA


Organizaţia Trump are 515 filiale şi entităţi, dintre care 264 poartă numele Trump şi alte 54 poartă iniţialele magnatului american. The Trump Organization comercializează, de asemenea, articole vestimentare, aparate de fitness, bijuterii şi accesorii, mobilă, produse de iluminat, obiecte pentru baie, obiecte pentru bucătărie şi grădină, lenjerii de pat, parfumuri.

 

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro