Mergi direct la conținut »
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Fiul unui antrenor de la FCSB va reprezenta România la o Olimpiadă Internațională!

Fiul unui antrenor de la FCSB va reprezenta România la o Olimpiadă Internațională!

Mihnea Nastai, fiul lui Dacian Nastai, antrenor secund la FCSB, va reprezenta România la Olimpiadade Științe a Uniunii Europene!

Elevul Mihnea Nastai, de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Satu Mare, nimeni altul decât fiul antrenorului secund de la echipa de fotbal FCSB, Dacian Nastai, a reușit o excelentă performanță școlară, a informat gazetanord-vest.ro.

Mihnea a reușit să se califice la Olimpiada de Științe a Uniunii Europene, la care Mihnea va concura pentru biologie alături de alți doi elevi, unul pentru fizică și unul pentru chimie, într-o echipă, care va avea loc la începutul lunii mai în Portugalia.

A luat 100 de puncte din 100!

Elevul a participat recent, la București, la barajul pentru calificarea la Olimpiada de Științe a Uniunii Europene, unde s-a clasat pe primul loc cu maximum de puncte. Elevul a fost însoțit de profesoara Laura Groza, cea care l-a pregătit.

În urma acestui baraj de departajare, Mihnea a ocupat primul loc, obținând o sută de puncte, și va face parte din una dintre echipele care va reprezentat România la Olimpiada de Științe a Uniunii Europene ce va avea loc în  perioada 5 -9 mai în Portugalia.

Dacian Nastai are un copil eminent


VIDEO/ Imagini șocante într-o școală din București! O învățătoare s-a filmat în timp ce țipă la elevi, apoi a trimis înregistrarea părinților. „Nu poţi să şi cânţi? Pui inimi cu gura? Le-ai lipit şi prost”