De Cristian Anton,

Sineenat Wongvajirapakdi nu a mai fost văzută de luni, când casa regală a anunțat că i-a retras toate titlurile nobiliare și militare, sub acuzația de lipsă de loialitate.

Sineenat a fost prima femeie în aproape un secol care a primit titlul de Chao Khun Phra (consoartă regală), pe care regele i l-a acordat în iulie, când monarhul și-a sărbătorit cea de-a 67-a aniversare.

Acum, există temeri că fosta asistentă militară de 34 de ani, denumită cu afecțiune Koi de către oamenii din popor, a fost alungată din țară și condamnată la o viață în exil, la fel ca și celelalte trei foste soții ale regelui Vajiralongkorn.

Fosta asistentă militară a primit titlul de consoartă regală în iulie 2019

Sineenat a fost acuzată de acțiuni împotriva reginei, într-un comunicat dur al casei regale difuzat de televiziunea națională.

Vorbind despre ”ambițiile” ei, ”lipsa de loalitate și recunoștință”, palatul regal a transmis că Sineenat a încercat să profite de statutul său, pretinzând fără drept prerogative regale prin care a emis ordine ce-i avantajau poziția.

I-a făcut pe oameni să înțeleagă în mod eronat poziția sa, profitând astfel de popularitatea creată pentru a-și atribui prerogative egale cu cele ale reginei.

Comunicat al Casei Regale:

La câteva ore după decăderea sa în drepturi, palatul regal a trecut la ștergerea tuturor urmelor lui Sineenat din spațiul public, înlăturând cele 60 de imagini rare de pe site-ul ei și dezactivând toate conturile sale de pe rețelele sociale.  

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!
Recomandări

Înalta Curte repune pe rol cazul de prelevare de organe, relatat de Libertatea, și-i recheamă la audieri pe procurorul și pe medicul acuzați de DNA că au luat ilegal organele!

Sineenat, la o paradă militară

Fotografiile o înfățișau pe fosta amantă a regelui în ipostaze îndrăznețe- pilotând un avion, în exerciții militare, salturi cu parașuta sau trăgând cu arma.

Alte imagini o arătau pe Sineenat alături de rege în uniforme de camuflaj, după finalizarea unui curs de antrenamente militare de cinci săptămâni la Școala Regală din Sydney, înainte de înscrierea la Colegiul Militar Regal din Canberra.   


Regele Maja Vajiralongkorn și consoarta regală
Sineenat Wongvajirapakdi

Un cont Instagram considerat a fi al lui Sineenat a fost, de asemenea, dezactivat în mai puțin de 24 de la decăderea sa din drepturi.

”Consoarta regală s-a implicat fizic, mental și intelectual, cu toate capacitățile ei, pentru a satisface dorințele regelui Maha Vajiralongkorn și a-i ușura responsabilitățile în demersurile de îmbunătățire a vieții oamenilor”, se arăta în ultima sa postare.

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC
Recomandări

Universitatea București, amendată cu 30.000 de lei de DSP pentru că n-a făcut dezinfecție după ce au fost raportate două cazuri de TBC

Furios de pierderea femeii care i-a fost bodyguard, iubită și confidentă, regele Vajiralongkorn s-a răzbunat și pe apropiații lui Sinnenat, dând afară din palat șase angajați, inclusiv o asistentă medicală și un veterinar.

Un rege răzbunător și nemilos

Regele are trei foste soții și nu se află în relații bune cu niciuna dintre ele.

În 1977, prințul, pe atunci, Vajiralongkorn s-a căsătorit cu verișoara sa primară, prințesa Soamsawali Kitiyakara, care i-a dăruit un an mai târziu o fiică, prințesa Bajrakitiyabha.

La puțin timp după, regele a început o relație amoroasă cu actrița thailandeză Yuvadhida Polpraserth, cu care are cinci copii.

Prințesa Soamsawali a ignorat infidelitatea regelui, rămânându-i alături până în 1993, când el a dat-o în judecată pentru a obține divorțul.

De ce merg elevii kenyeni 42 de kilometri pe jos înainte de bacalaureat. Cum arată programul în liceu
Recomandări

De ce merg elevii kenyeni 42 de kilometri pe jos înainte de bacalaureat. Cum arată programul în liceu

În timpul procesului de la curtea regală, el și-a acuzat soția că poartă întreaga vină pentru eșecul căsniciei lor.

Din cauza legislației stricte de lezmajestate, care interzice criticile și defăimarea familiei regale (infracțiuni pedepsite cu 15 ani de închisoare), prințesa Soamsawali a fost incapabilă să se apere și obligată să accepte divorțul.

A doua soție, Sujarinee Vivacharawongse, a realizat că mariajul său a luat sfârșit când a descoperit într-o zi postere compromițătoare pe pereții palatului, puse chiar de prinț.

Posterele cereau alungarea prințesei, acuzată de adulter, abuz asupra copiilor și fraudă.

După divorț, femeia și cei patru fii ai săi au plecat în SUA, unde locuiesc și în prezent.

A treia soție a regelui, asistenta curții regale Srirasmi Suwade, a fost trimisă în exil după divorțul din 2014.

Sfârșitul relației a fost unul deosebit de urât pentru femeie, care și-a văzut trei frați, părinții și un unchi judecați pentru că și-ar fi folosit relațiile pe care le aveau la casa regală pentru a obține avantaje financiare. Aceștia se află și acum în închisoare.   

Mareșalul Foo Foo și doliu național pentru un pudel

A patra soție a regelui, Suthida Bajrasudhabimalalakshana, o fostă însoțitoare de zbor, a împlinit în luna mai 41 de ani și îi este încă alături.

Regele Thailandei, alături de Srirasmi, cea de-a treia soție și pudelul Foo Foo

Din toate marile iubiri ale regelui Thailandei, cea mai îndelungată rămâne cea cu mult iubitul său pudel, Foo Foo, pe care l-a ridicat la rangul de mareșal, șef peste Forțele Aeriene ale Thailandei, în 2015.

Când mareșalul Foo Foo a murit în 2015, a fost incinerat după un doliu național de patru zile.

Citeşte şi:

Nu sunt pregătiți pentru dezastre, dar sunt ași la festivități de premiere. Activitatea ISU, o mare de festivități de aniversare și premiere în care șeful Orlando Șchiopu este maestru de ceremonii

Mesajul unui pompier: ”Medicii și rarii asistenți au dispărut, intervențiile s-au înmulțit, cazurile fiind în proporții foarte mari pentru oameni cu calificare, ceea ce noi nu aveam: copii cu convulsii, persoane cu cancer în diferite stadii, epileptici”

Lipsa de umanitate a sistemului românesc, la apogeu: un bărbat a fost luat de acasă cu ambulanța drept Ilie Constantin și a ajuns cadavrul anonim A3/1120/2019!

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”
GSP.RO

Benny scos din sărite: „M-am uitat pe Instagramul Cristinei Neagu și mi-era rușine, frate!”

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste
HOROSCOP

Horoscop 7 decembrie 2019. Taurii sunt năpădiți de gânduri triste