Daven, un fost star porno, s-a căsătorit cu Jonathan Davis în 2004. Doi copii au rezultat din relația care a durat 12 ani.

Jonathan a intentat divorțul în octombrie 2016, susținând că soția lui are un comportament iresponsabil și nu se poate îndrepta. Totodată, cu doar câteva ore înainte de a auzi vestea morții ei, Jonathan a cerut un ordin de restricție pe numele ei, care o împiedica să ia legătura cu copiii și nu o lăsa nici măcar să se aproprie de câinele familiei, potrivit TMZ.

Potrivit lui Jonathan, copiii lor au avut de suferit emoțional pentru că mama lor îi neglija și se droga, ea fiind internată la dezintoxicare de 6 ori și se afla constant sub influența cocainei.

După ce s-au despărțit, ea a început o relație cu un dealer de droguri, care a fost găsit leșinat de cântărețul de la Korn în sufrageria casei lui Davon, după o supradoză de cocaină.

Momentan nu se știe cauza morții ei.


CITEȘTE ȘI: Povestea din spatele fotografiei virale cu jandarmul care stă pe un scaun, după intervenția din Piața Victoriei. Cum a fost realizată ”Cumințenia pământului”


FOTO: HEPTA

Urmărește-ne pe Google News