Mergi direct la conținut »
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > FOTO & VIDEO | Avion băgat în carantină la New York, după ce 100 de pasageri au început să se simtă rău. Forțele anti-terorism investighează incidentul

FOTO & VIDEO | Avion băgat în carantină la New York, după ce 100 de pasageri au început să se simtă rău. Forțele anti-terorism investighează incidentul

Un avion Airbus A380, care aparține companiei Emirates, a fost băgat în carantină pe Aeroportul Internațional John F. Kennedy (JFK) din New York, după 100 de pasageri au semnalat că se simt rău.

Potrivit site-urilor de aviație, avionul a zburat pe ruta Dubai – New York și a aterizat la ora locală 07:50.

Deși inițial presa a susținut că 100 dintre cei 500 de pasageri au acuzat simptome misterioase, compania Emirates a emis un comunicat de presă în care a anunțat că doar 10 oameni aflați la bord s-au simțit rău. Printre aceștia s-au aflat și membri ai echipajului de zbor.

„Emirates poate confirma că 10 pasageri ai zborului EK203, de la Dubai la New York, au fost duși la spital după ce s-au simțit rău. La aterizare, ca o măsură de precauție, au fost consultați de autoritățile sanitare”, a scris Emirates pe Twitter.


CITEȘTE ȘI: Prezentatoarea BBC Rachael Bland a murit, după ce a anunțat recent că mai are doar câteva zile de trăit


FOTO: EPA