MENIU CAUTĂ
17 Noi. 2017 12:54

FOTO | Emily Ratajkowski face reclamă topless la propria linie de costume de baie

Distribuie

Emily Ratajkowski a devenit celebră după ce a apărut topless în videoclipul lui Robin Thinke. Iar de atunci, pare să fi purtat doar costume de baie, cel puțin după fotografiile publicate pe contul ei de Instagram. Prin urmare, era o chestiune de timp până când tânăra de 26 de ani să-și lanseze propria linie de costume de baie. Și cine ar putea să le promoveze cel mai bine, dacă nu chiar ea?

Emily Ratajkowski a pozat topless pentru a-și promova colecția de costume de baie, Inamorata Swim. Deși ar trebui să pună în evidență costumele de baie, ea pare să-și pună în evidență trupul de invidiat. Un lucru este cert, colecția de costume de baie a fost promovată, căci pozele au fost extrem de apreciate de internauți.

Am crescut în San Diego și am purtat un costum de baie în fiecare zi. Când aveam 16 ani, câteodată mă trezeam, puneam un costum de baie și mergeam să îmi iau cafea și burritos', a spus Emily pentru Vogue, când a fost întrebată ce a anume a inspirat-o să realizeze această colecție.

Cât despre prețuri, acestea încep de la 75 de dolari și ajung la 160 de dolari.


Citește și: VIDEO EXCLUSIV/ Designerul Alexandru Ciucu, mărturisire de suflet pentru soția lui, după 7 ani de căsnicie. 'Și mâine aș alege-o tot pe ea'


Loading...
Comentarii