Mergi direct la conținut »
FOTO/ Imagini dintr-o facultate din România pe un site de filme pentru adulți! Cine este Sweet Bunny, protagonista filmelor deocheate
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > FOTO/ Imagini dintr-o facultate din România pe un site de filme pentru adulți! Cine este Sweet Bunny, protagonista filmelor deocheate

FOTO/ Imagini dintr-o facultate din România pe un site de filme pentru adulți! Cine este Sweet Bunny, protagonista filmelor deocheate

Una dintre secretarele unei facultăți din Timișoara a devenit actriță de filme de filme pentru adulți. Tânăra a filmat scene de sex cu prietenul ei chiar și în biroul de la lucru și a publicat imaginile pe Pornhub. Femeia a fost recunoscută pe site-ul de specialitate și ar fi renunțat la funcția din universitate.

De Raluca Diaconu,

Universitatea Politehnica Timișoara este zguduită de un scandal porno, din cauza uneia dintre secretarele Facultății de Electronică și Telecomunicații. Pe lângă jobul de zi cu zi, tânăra juca efectiv în filme pentru adulți: se filma când întreținea relații sexuale, iar clipurile deocheate le posta pe celebrul site Pornhub.

Ea ar fi fost recunoscută chiar de către studenți, iar întreaga ei carieră a ieșit la iveală în ultimele zile, astfel că fata a fost nevoită să demisioneze din funcția de secretară.

Se pare că unul dintre filmulețele publicate pe site-ul de specialitate a fost filmat chiar în biroul secretariatului de la Facultatea de Electronică și Telecomunicații din cadrul Universității Politehnica Timișoara.

Fosta secretară își spunea Sweet Bunny, iar filmulețele ei, în care apărea cu un bărbat, probabil prietenul ei, nu puteau fi vizionate din România, fiind blocate pentru țara noastră. Orice persoană cu cunoștințe în ceea ce privește calculatoarele le putea accesa ușor printr-un serviciu VPN sau chiar un proxy.

Când au devenit conștienți de faptul că filmulețele lor de pe Pornhub au devenit mai publice decât se așteptau ei, chiar în România, atât fosta secretară, cât și tânărul despre care se crede că ar fi prietenul ei și-au șters toate conturile de pe rețelele de socializare.

Contactați de către reporterul Libertatea pentru un un punct de vedere, reprezentanții Universității Politehnica din Timișoara susțin că nu au nicio poziție privind acest incident.

Citește și:

GALERIE FOTO| Cele mai sexy jucătoare de tenis, în costum de baie. Ce tatuaje ascund sub echipament

Close
Închide
  Close