MENIU CAUTĂ
11 Dec. 2017 13:29

FOTO | Moment emoționant: Moș Crăciun a mers la spital pentru a-i asculta ultima dorință a unui copil aflat pe moarte

Distribuie

Întâlnire emoționantă pe holurile unui spital. Moș Crăciun a mers la un spital de copii pentru a asculta ultima dorință a unui copil aflat pe moarte. Bărbatul l-a luat în brațe pe micuț și timp de câteva momente i-a alinat durerea, relatează ABC News.

Miles Agnew, în vârstă de doi ani, se află în stare gravă de mai multe luni. El este internat într-un spital din orașul american Salt Lake City. „Corpul lui a început să cedeze”, a spus mama băiatului. Miles s-a născut cu microcefalie, o afecțiune gravă care se caracterizează printr-o dimensiune foarte mică a craniului. El are probleme și cu vederea și suferă și de epilepsie.

Miles, care a fost adoptat la vârsta de trei luni, a început să se simtă și mai rău în ultima perioadă. Părinții săi au stat tot timpul alături de el, știind că acesta nu mai are mult timp de trăit. Ei au avut parte de un moment emoționant, atunci când au fost vizitați de Moș Crăciun.

„Având în vedere starea de sănătate a lui Miles, nu am crezut că vom mai ajunge să-l vizităm pe Moș Crăciun”, a spus mama băiatului. Momentul a fost emoționant nu doar pentru familie, ci și pentru bărbatul deghizat în Moș Crăciun.

„În anii ’70, când am cunoscut-o pe fosta mea soție, ea avea două fete. La șase săptămâni după ce ne-am cunoscut, cea mică a murit. Așa că am știut exact prin ce trece această familie. Nu pot să mint… am avut lacrimi în ochi, însă a fost pentru a oferi o amintire familiei”, a spus Jerry Bodily, cel care pe perioada iernii se îmbracă precum Moș Crăciun și vizitează copiii bolnavi din spitale.


Citește și: „Români până la moarte”, serial Libertatea.ro. Umilință și corpuri care zac în morgile din Spania și Italia


Citește mai multe despre Moș Crăciun și Spital pe Libertatea.

Comentarii