MENIU CAUTĂ
10 Mar. 2018 16:43

FOTO| Nepotul actriței Elizabeth Hurley a fost înjunghiat de mai multe ori într-un atac violent în Londra

Distribuie

Elizabeth Hurley a mărturisit pe Twitter că nepotul ei, Miles Hurley, a fost înjunghiat de mai multe ori într-un atac violent în Londra. 

Actriţa britanică în vârstă de 52 de ani este a trecut prin clipe de coșmar după că nepotul ei, un model de 21 de ani, a fost înjunghiat joi în Londra, potrivit bbc.com.

Elizabeth a postat pe Twitter în care a vorbit despre  ”atacul violent”, mulțumind totodată poliției și cadrelor medicale.

”Nepotul meu în vârstă de 21 de ani a fost înjunghiat de mai multe ori într-un atac violent în Londra, joi seara. Poliţia şi cei din spital sunt fenomenali. Mulţumesc pentru toate mesajele voastre. Este un moment îngrozitor pentru el şi familia noastră. Poliţia va face apel la martori”, a scris actrița pe Twitter.

Poliția a fost chemată joi, la 20.52, pe Ascalon Street, pentru a interveni în urma unei atac prin înjunghiere. ”Un tânăr în vârstă de 21 de ani a fost descoperit cu răni provocate prin înjunghiere. Un alt bărbat, de aceeaşi vârstă se pare, a fost găsit cu plăgi înjunghiate,” a declarat purtătorul de cuvântal Poliţiei Metropolitane.

Din fericire, rănile pe care le-au suferit cei doi tineri nu le-au pus viața în pericol. Anchetatorii nu au făcut deocamdată nicio arestare în acest caz.

„Se pare că au fost atacaţi de un grup de bărbaţi care au coborât dintr-un vehicul, i-a agresat după care au fugit de la faţa locului”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

În ziua atacului, tânărul o felicitase pe Elizabeth cu ocazia Zilei Femeii, postând o fotografie cu actriţa şi o altă rudă, însoţită de mesajul: ”Dragoste şi recunoştinţă pentru toate femeile puternice, fericite şi independente din jurul meu”.

#Throwback To my Caribbean hair ??

A post shared by Miles Hurley (@mileshurley1) on

Miles Hurley lucrează ca fotomodel, reușind la 21 de ani să aibă în portofoliu colaborări cu Roberton Carvalli și Dolce & Gabbana.

Oooh Sunday I do love you @sports_guy_si @hayleymareestyle

A post shared by Miles Hurley (@mileshurley1) on

Backstage with bros for @DolceGabbana Thank you ??

A post shared by Miles Hurley (@mileshurley1) on

New York ?

A post shared by Miles Hurley (@mileshurley1) on

Elizabeth Hurley se menține într-o formă de invidiat și ține să arate acest lucru. Actrița în vârstă de 52 de ani își etalează adesea silueta pe rețelele de socializare, unde postează fotografii cu ea îmbrăcată în costum de baie.

My new Isla Bikini in Hot Pink @elizabethhurleybeach ?

A post shared by Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1) on


EXCLUSIV/ Fosta gimnastă Monica Roșu face, la 30 de ani, ce nu avea voie în copilărie!


 

Loading...
Comentarii