MENIU CAUTĂ

FOTO | O femeie a trimis o poză făcută în cabina de probă către iubitului ei, dar a greșit numărul. Răspunsul pe care l-a primit de la un bărbat necunoscut a ajuns viral

Distribuie

Trimiterea unui mesaj la un număr greșit poate fi un dezastru, dar ceva uimitor s-a întâmplat atunci când o femeie a trimis o imagine destinată iubitului ei unui bărbat necunoscut. 

O femeie a făcut o fotografie în timp ce se afla în cabina de probă a unui magazin, încercând să-și aleagă o rochie de seară. Syd a vrut să-i trimită imaginea iubitului ei, dar a greșit numărul, trimițând mesajul unui necunoscut.

Rochia probată de Syd (foto mandy miller twitter)

Imaginea a ajuns la Tony Wood, un agentul imobiliar din Tennessee, tată a șase copii. Bărbatul a decis să-i răspundă femeii, compunând un mesaj alături de copiii lui.

„Cred că acest mesaj a fost destinat altei persoane. Soția mea nu este acasă, așa că nu pot să îi cer părerea ei, dar eu și copiii credem că arăți uimitor în rochie! În mod cert ar trebui să o alegi pe asta!”, i-a scris bărbatul. Mesajul de încurajare a fost acompaniat de o fotografie cu copiii lui Tony.

Copiii lui Tony (foto Twitter Mandi Miller)

Copiii lui Tony (foto Twitter Mandi Miller)

Povestea a ajuns pe social media după ce o prietenă de a lui Syd, Mandi Miller, a publicat mai multe imagini pe contul de Twitter. De atunci, postarea ei a adunat peste 690,000 de like-uri si a fost distribuită de 172,000 de ori.

Dar povestea înduioșătoare nu se termină aici. Utilizatorii au descoperit că unul dintre copiii lui Tony era în spital, făcând chimioterapie pentru a învinge leucemia de care suferă.

 

De asemenea familia avea deschisă o pagină de donații pentru copilul bolnav. Astfel, oameni din toată lumea au început să doneze bani.


 

Medicii vor să declanșeze greva generală după Paști, anunță federația Sanitas. Ministrul Sănătății îi acuză de ipocrizie


Comentarii