MENIU CAUTĂ
11 Iul. 2014 19:59 , de Iulian Simbeteanu

Fotomodel, prostituată şi criminal în serie! Ea a ucis un director de la Google, căruia i-a injectat o supradoză de heroină | VIDEO

Distribuie

Mai mult, se pare că Forrest Timothy Hayes, un fost director de la Google, nu a fost prima victimă a prostituatei de lux Alix Catherine Tichelman. Tânăra de 26 de ani este acum bănuită că şi-a ucis şi un fost iubit.
„Crima perfectă'
Dean Riopelle, patronul unui club din oraşul Milton, statul Georgia, a murit în septembrie 2013, în urma unei unei supradoze de heroină. Alix Catherine Tichelman, a fost cea care a sunat la serviciul de urgenţă pentru a anunţa că l-a găsit pe iubitul ei inconştient pe podea.
Tânăra i-a spus operatorului de la serviciul de urgenţă că nu ştia ce s-a întâmplat, însă bănuieşte că a luat o supradoză, însă fără să justifice de ce crede acest lucru.
La vremea respectivă, medicul legist a considerat că moartea lui Riopelle a fost accidentală şi cazul a fost închis.
Ulciorul nu a mers de două ori la apă
Două luni mai târziu, în noiembrie 2013, directorul Google, Forrest Timothy Hayes, a fost găsit mort pe iachtul său, ancorat în portul Santa Cruz, din California. Moartea sa a fost provocată de o supradoză de heroină, deşi familia sa susţinea că bărbatul nu se droga.
Iniţial, anchetatorii au bănuit că bărbatul de 51 de ani, căsătorit şi tată a cinci copii, s-a sinucis. Însă, după ce au vizionat înregistrările realizate de sistemul de supraveghere video, poliţiştii au descoperit Alix Catherine Tichelman se afla la bordul iachtului. Femeia i-a injectat lui Forrest Timothy Hayes o supradoză de heroină, apoi l-a lăsat să moară.
„La un moment dat, a călcat pe cadavru ca să ia un pahar de vin şi să-l bea', a declarat poliţistul Steve Clark, pentru NBC News.
Anchetatorii au obţinut amprentele prostituatei de pe acel pahar de vin. Alix Catherine Tichelman pretindea că este fotomodel, însă poliţiştii au descoperit că se prostituează şi agăţă clienţii pe internet.
Tânăra a fost arestată pe 4 iulie, când anchetatorii i-au organizat un flagrant. Un poliţist sub acoperire i-a oferit bani pentru o partidă de sex, Tichelman fiind arestată când s-a prezentat la locul de întâlnire.
În prezent, anchetatorii americani au redeschis şi cazul referitor la moartea lui Dean Riopelle, însă Alix Catherine Tichelman susţine în continuare că este nevinovată.

Citește mai multe despre Google pe Libertatea.

Comentarii