MENIU CAUTĂ

FRUNZĂVERDE vs UDREA | Ce spun protagoniştii despre conflictul care ar fi dus la demisia lui Frunzăverde din PDL

Distribuie

Vicepreşedintele PDL Elena Udrea a declarat, pentru MEDIAFAX că Sorin Frunzăverde a intrat într-un conflict cu ea după ce ea l-a schimbat din funcţie pe directorul Inspectoratului de Stat în Construcţii (ISC) din Caraş-Severin, susţinut de Frunzăverde. Udrea susţine că a fost o decizie prin care a  vrut să depolitizeze Inspectoratul de Stat în Construcţii, motiv pentru care l-a preluat la ministerul pe care îl conducea. Udrea a argumentat că MDRT este autoritate în ceea ce priveşte construcţiile.
„Ca orice cetăţean care merge pe stradă, am constatat că lucrurile au scăpat de sub control în ceea ce priveşte construcţiile. Sunt foarte multe construcţii fără autorizaţie care ajung să atingă zece etaje fără probleme, deci nu le opreşte nimeni, ştim cu toţii că se cere şpagă la controalele care se fac pe parcursul edificării unei lucrări, de foarte multe ori există lipsă de interes din partea autorităţii de control…”, a spus Elena Udrea

Pe de altă parte, Sorin Frunzăverde a declarat că nu a existat un conflict între el şi Elena Udrea şi că „responsabilul judeţean de la ISC Caraş-Severin” la care aceasta face referire nu a fost şi nu este membru al PDL.
„Conflictul evocat de doamna Udrea nu există. Responsabilul judeţean la care face referire, nici măcar director, nu a fost şi nu este membru al PDL. A gestionat această funcţie foarte mulţi ani sub diverse guvernări, ceea ce denotă profesionalism şi demiterea lui nu are nicio legătură cu afirmaţiile pe care eu le-am făcut despre anumiţi membri ai Guvernului, afirmaţii susţinute de mine de-a lungul ultimilor ani în forurile de partid şi motivate în egală măsură”, a spus Sorin Frunzăverde.

Citește mai multe despre PDL (Partidul Democrat Liberal) pe Libertatea.

Comentarii