De Andrei Crăițoiu,

Este vorba de Gabriel Bejan, ex-coordonator la Vice. A venit în platoul Libertatea în calitate de reprezentant al hipsterilor și-a vorbit pe larg despre alegerile prezidențiale de azi din România.

„Politicienii n-au vorbit despre probleme noastre în această campanie pentru că ei nu le știu. Nu vorbesc aici în numele hipsterilor. O fac în numele meu! Dar cred că hipsterilor ar vota cu Nicușor Dan, dar cum el nu candidează o vor face cu USR. Au fost unele scandaluri pe Facebook, dar tot cu USR o să voteze că nu prea au cu cine.

Oamenii nu votează cu Barna, ci votează cu USR pentru că ei sunt anti-sistem! El n-are cum să fie politician, el a fost rugat să fie candidatul lor. Cum a fost la mine la bloc de ne-am rugat de unu să fie acolo! Barna e omul hipsterilor, dar lumea nu-l votează pe el, o fac pentru partid„, a explicat Gabriel Bejan.

„Dacă nu-mi fac ăștia Prelungirea Ghencea să stea 3 ani cu executare în mașină!”

Gabriel Bejan, ex-redactor șef la Vice

„Nicușor Dan este tatăl hipsterilor”

Rugat să facă un Guvernul, fostul coordonator de la Vice a intrat imediat în rolul de prim-ministru: „Alexandru Tocilescu trebuie să fie în Guvern. Nicușor Dan este tatăl hipsterilor și i-aș da un minister al Bucureștiului. El s-a pregătit de când era mic să conducă Bucureștiul. Uitați-vă la el pe Facebook! Mie mi se pare că oamenii nu înțeleg de fel de primar trebuie la București”.

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”
Recomandări

Replica la care a cedat Gheorghe Dincă: „Ori mor eu, ori mori matale”

„În 2016 USR avea trecut în program lupta împotriva sărăciei! Nu știu dacă o să poată să rezolve ceva, dar în țara asta avem nevoie de investiții și de locuri de muncă. Au fost multe zone în țara asta unde s-au desființat, dar oamenii ăia nu poți să-i lași”

Gabriel Bejan, ex-redactor șef la Vice

Gabriel Bejan a vorbit despre Categrala Neamului și despre afacerile Patriarhiei: „Nici Nicușor Dan nu ar da bani pentru terminarea Catedralei Neamului. Dar uitați-vă prin Israel câte autocare cu Basilica Travel găsiți p-acolo. Toate sunt ale Patriarhiei! Credeți că Patriarhul n-ar avea bani să și-o termine singur? N-am nicio problemă că se duc oamenii la coadă la moaște. Și mama se ducea, dar o făcea pentru socializare și pentru distracție. Venea cu tot felul de povești de acolo„.

„Dar dacă devine Catedrala cel mai vizitat obiectiv turistic din București? Nu poți să știi! La un spital oncologic nu se duce nimeni să viziteze”

Dragoș Mușat, alias Tetelu
Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult
HOROSCOP

Horoscop 14 decembrie 2019. Berbecii simt nevoia să se odihnească mai mult