Mergi direct la conținut »
Gabriela Firea și Valentin Pandele, sărut pătimaș la malul mării. Au refăcut o imagine din luna de miere
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Gabriela Firea și Valentin Pandele, sărut pătimaș la malul mării. Au refăcut o imagine din luna de miere

Gabriela Firea și Valentin Pandele, sărut pătimaș la malul mării. Au refăcut o imagine din luna de miere

Gabriela Firea și Florentin Pandele se află zilele acestea în vacanță la malul mării și s-au fotografiat într-o ipostază foarte intimă. 

Primarul Capitalei s-a așezat din nou pe genunchii edilului din Voluntari, întocmai ca în fotografiile ce le-au rămas amintire din luna de miere, și s-au pupat cu foc.

În urmă cu șase ani, cei doi au plecat în vacanță la numai o zi de la nunta lor. Ei au petrecut pe litoralul turcesc timp de două săptămâni și s-au fotografiat în aceeași ipostază.

În urmă cu șapte ani, la scurt timp după ce aceștia au făcut nunta după doar câteva luni de relație, Gabriela Firea declara pentru Libertatea: ”Am avut o depresie cumplită, m-am tratat cu antidepresive şi cu somnifere. Am crezut că nu-mi voi reveni. Cred că rugăciunile mi l-au scos în cale pe Florin şi nu am vrut să trăim în păcat. Pentru mine, nu este ceva ciudat, întrucât şi cu Răsvan am decis foarte repede să ne căsătorim, să avem un copil… Ne-am dorit şi o fetiţă, dar nu a mai apărut… Poate va apărea în viitor”.


Mihai Mărgineanu, pilot la o mare companie aeriană

Close
Închide
  Close