Gestul făcut de un brăilean după ce a lovit mașina cuiva în parcare. A primit sute de reacții pe Facebook

Gestul unui brăilean, după ce a lovit mașina cuiva în parcare, a stârnit admirație din partea internauților. Bărbatul și-a făcut publică povestea pe contul de socializare și a explicat tuturor de ce a ales să facă asta.

La scurt timp dupa a accidentat o mașină, brăileanul i-a lasat proprietarului mașinii un bilet în parbriz cu numărul său de telefon, potrivit infobrăila.ro.

Gestul său nu s-a oprit aici. Pe un grup pe Facebook frecventat de locuitorii din Brăila, acesta a adresat și un mesaj șoferului pe care l-a lovit. Colegu’, scrie-mi urgent. Ți-am lovit masina. Ți-am lăsat numărul în geam”, a scris acesta pe contul de socializare.

Gestul său a avut efect, pentru că brăileanul a fost contactat de șofer și au rezolvat problema. Pe același grup, acesta a revenit cu un nou mesaj. „Am vorbit cu proprietarul și totul este bine se rezolvă. Am ținut să fac așa ceva pentru că asta este corect pentru că fiecare orice mașină ar fi este bunul lui și nu mi se pare corect să lovești și să pleci. Sper dacă pățesc așa ceva,  să se procedeze la fel. Dacă nu, asta e!”, a scris bărbatul.


Citește și:

Ce se mai întâmplă cu procesul de divorț al Antoniei de Vincenzo

Mai multe articole