De Daniel Stanciu, Mihai Niculescu,

Audierile și toate procedurile judiciare la care a luat parte suspectul Gheorghe Dincă, în dosarul în care este cercetat pentru crimele din Caracal, i-au adus acestuia cunoștințe despre activitatea polițiștilor. Surse din Poliția Română spun că bărbatul este foarte mândru că un ofițer FBI a venit să discute cu el despre faptele pe care le-a comis.

„Dincă s-a simțit mândru când a aflat ca procurorii au cerut ajutorul FBI în cazul lui iar asta i-a întărit stima de sine” arată sursele citate.

Codul de Procedură Penală obligă anchetatorii ca la toate procedurile să fie de față și inculpatul, care trebuie să fie informat direct sau prin avocatul său asupra tuturor elementelor din anchetă. Exact așa au procedat procurorii și polițiștii și în cazul lui Gheorghe Dincă.

La sfârșitul lunii iulie, „Popicu”- cum este poreclit Dincă- a fost plasat în arest preventiv și apoi a luat parte la toate etapele cercetărilor desfășurate în cazul ororilor comise în casa acestuia din Caracal.

Surse din Poliția Română au povestit că Dincă a dobândit în trei luni cunoștințe de specialitate judiciară, precum modul în care sunt interceptate telefoanele, ce este triangularea și cum se face aceasta, dar și cum se face traficul pe celulă.

În cazul lui Gheorghe Dincă, specialiștii din Poliția Română și colegii lor de la FBI lucrează în paralel la câte un raport psihologic al suspectului.

Până acum, Poliția Română a strâns 22 de ore de interviuri cu acesta, dar raportul e departe de a fi terminat. Ar putea fi gata cam în două luni, susțin oamenii legii.

Foto: Inquam Photos / Bogdan Danescu

Citeşte şi:

Fără ţâfnoşi în funcţii publice | Despre fracturile de logică din condițiile puse de USR pentru susținerea guvernului

Libertatea a trimis un jurnalist în Siria | În mijlocul războiului pentru a ajuta! Românca Roxana Diaconescu se luptă să salveze viețile oamenilor prinși în conflictul din Siria

FOTOREPORTAJ | Trei luni după tragedia de la Caracal. Peste strigătul Alexandrei s-au așternut praful și pulberea din curtea casei ororilor lui Dincă

La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
GSP.RO
La 4 ani era declarată„cea mai frumoasă fată din lume”.Cum arată la 18 ani fiica fostului fotbalist
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.
HOROSCOP
Horoscop 2 iunie 2020. Racii atrag bunăvoință din partea celor din jur, Fecioarele au accesul limitat la anumite plăceri.