VIDEO | Gianluca Vacchi a dat faliment? Italianul a rămas fără iaht și alte proprietăți din cauza datoriilor

12 august 2017 11:56

Gianluca Vacchi a devenit cunoscut pentru stilul său de viață extravagant. Italianul de 5 de ani își etala averea pe Instagram, iar acest lucru i-a adus nu mai puțin de 11 milioane de fani. Cu toate acestea, se pare că el trece printr-o perioadă financiară mai dificilă. 

Gianluca Vacchi se laudă pe rețelele de socializare cu stilul său de viață. Zboară doar cu avionul privat, petrece pe iaht, dar și în cluburi exclusiviste din întreaga lume. În plus, este foarte atent la aspectul său, petrecând destul de mult timp în fața de forță.

Faima câștigată cu aceste postări pe Instagram l-au făcut să viziteze și mai multe țări, având fani în întreaga lume. A ajuns chiar și la noi în țară.

Acum, Gianluca Vacchi petrece printr-o perioadă mai … dificilă. A rămas fără iaht și fără mai multe proprietăți, după ce creditorii săi i-au cerut să-și achite datoriile de 10,5 milioane de euro. Mai mult, aceștia cred că italianul ar avea și mai multe datorii pe care el le ține ascunse. Cu toate acestea, el nu pare deloc să fie îngrijorat. „Este doar o mică datorie!”, a spus el.

După ce știrea că acesta are probleme financiare a devenit cunoscută, internauții au început să facă glume pe seama lui, realizând chiar și pagină de Facebook numită „Găsește-i lui Gianluca Vacchi un loc de muncă”

 

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro