De Ana Hațeg,

Cu toate că vânzările de anul acesta vor fi cel mai probabil sub cele din 2018, Alibaba a reușit să vândă extrem de mult în condițiile în care creșterea economică a Chinei se îndreaptă către un nivel redus istoric, scrie BBC News.

Cel mai mare eveniment de cumpărături online din lume a înregistrat vânzări de peste 30 miliarde de dolari (210 miliarde de yuani; 23 miliarde de lire sterline) până la sfârșitul după-amiezii în China, în timp ce anul trecut la acea oră vânzările erau de 30,8 miliarde de dolari.

Alibaba a spus că vânzările au atins 1 miliard de dolari în primul minut şi opt secunde în creştere cu 25% faţă de acelaşi punct anul trecut.

Gigantul chinez a spus că se aşteaptă ca peste 500 de milioane de utilizatori să facă achiziţii în acest an, cu aproximativ 100 de milioane mai mult decât anul trecut.

Singles Day de anul acesta este prima fără co-fondatorul Alibaba, Jack Ma, la cârma companiei după ce a demisionat în septembrie din funcţia de preşedinte pentru a „începe o viaţă nouă”.

Citeşte şi:

Rezultatele finale din primul tur al alegerilor prezidențiale: Klaus Iohannis – 37,82 %, Viorica Dăncilă – 22,26%, Dan Barna – 15,02%

Cristian Tudor Popescu, după publicarea exit poll-urilor: ”Barna e perdantul zilei și merită asta!”

Rezultate pe județe: unde a câştigat Klaus Iohannis. Preşedintele, învingător în câteva fiefuri mari ale PSD

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre