MENIU CAUTĂ
12 Iun. 2018 12:21

Glume despre Gabriela Firea, după ce a fost huiduită pe Arena Națională. „După Kerber, Muguruza şi Stephens, Halep a eliminat-o şi pe Firea“

Distribuie

Pe rețelele de socializare au fost distribuite glume despre Gabriela Firea, după ce a fost huiduită pe Arena Națională. Primarul general al Capitalei a devenit ținta ironiilor, fiind criticat dur de români deoarece s-a urcat pe scenă alături de Simona Halep, câștigătoarea turnelului de tenis Roland Garros 2018.

Luni seara, aproape 20.000 de oameni au venit pe Arena Națională și au aplaudat-o pe Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din lume. În timp ce sportiva a fost ovaționată, Gabriela Firea a fost huiduită de români până când a coborât de pe scenă și a părăsit în grabă stadionul, nu înainte de a-i înmâna Simonei Halep „Cheia Bucureștiului”.

După ce a fost huiduită, Gabriela Firea a dat vina pe „soroşiştii” trimiși care au vrut să compromită evenimentul. Reacția primarului general a stârnit un val de critici din partea românilor. La scurt timp, pagina de Facebook a Gabrielei Firea nu a mai fost activă, fiind cel mai probabil suspendată.

Huiduielile la adresa primarului Gabriela Firea s-au auzit până în America. Presa internațională a reflectat sosirea Simonei Halep în România / VIDEO

Reacţia a fost întâmpinată cu numeroase comentarii acide, iar Firea şi-a suspendat pagina de Facebook. Pe rețeaua de socializare au apărut glume și ironii la adresa Gabrielei Firea.

„Circulă legenda că Fierea ar fi fugit ieri de pe stadion cu o viteză mai mare decât serviciul lui Nadal!”, scrie kmkz.ro

„Dacă „şobolanii” soroşişti erau nemulţumiţi că Firea încearcă să îşi facă imagine asociindu-se cu o campioană, simpatizanţii PSD din tribune s-au arătat nemulţumiţi că pe ei nu-i ajută nimeni să deschidă uşi, fiind nevoiţi să recurgă la metodele clasice, ca şperaclul, ranga sau chiar intratul pe geam”, potrivit timesnewsroman.ro.

foto: Facebook Mielul Sfânt


Citeşte şi  ANALIZĂ. De ce s-a văzut mitingul PSD ca un exercițiu de forță și intimidare și cum au ajuns toți contestatarii Puterii ”șobolani”


 

 

Citește mai multe despre Gabriela Firea pe Libertatea.

Comentarii