De Cristian Anton,

Te invit să ții un discurs pentru tineretul rus în Duma de Stat la orice dată care îți convine

Vasily Vlasov, membru în Duma de Stat

În vârstă de 24 de ani, Vasily Vlasov este un membru important al Comisiei pentru resurse naturale din Duma de Stat, care a ținut să-și evidențieze tinerețea în scrisoarea trimisă Gretei.

”Sunt conștient de îngrijorările tinerilor din Rusia privind problemele globale de mediu și cât de dificil este pentru politicienii adulți să ajungă la un compromis în privința acestor probleme vitale. Noi, tânăra generație, nu trebuie să tăcem când este vorba de viitorul nostru și nu ne vom lăsa condamnați la dispariție”, a scris Vlasov.

Parlamentarul a trimis o scrisoare și ambasadoarei Suediei din Rusia, Malena Mard, în care o roagă să se asigure că Thunberg va primi invitația, în condițiile în care nu știe exact unde locuiește tânăra activistă.

Discurs dur la ONU

Dezastrele naturale din Rusia, precum incendiile care au mistuit Siberia la începutul acestui an, au atras atenția publicului către efectele crizei climatice globale, notează Greenpeace Rusia.

Greta Thunberg a criticat în termeni duri liderii planetei pentru lipsa de acțiune împotriva schimbărilor climatice, într-un discurs furios pe care l-a ținut la ONU, lunea trecută.

”Nu ar fi trebuit să fiu aici, ar fi trebuit să fiu la școală, de cealaltă parte a oceanului”, a afirmat Greta Thunberg, cu vocea tremurătoare, citind un text. ”Cum îndrăzniți? Mi-ați furat visele și copilăria cu vorbele voastre goale”, a continuat ea, înainte de a adăuga: ”Dar tinerii încep să înțeleagă trădarea voastră”.

Citeşte şi:

Aplicația Revolut vrea să știe dacă ești pesedist, dacă ai lucrat la primărie sau ești consilier local în Teleorman. Compania: „Este o simplă măsură anticorupție și antifraudă”

Sorina Pintea, la Adriana Nedelea LA FIX, despre plata pe viață a tratamentului arșilor din Colectiv: ”Le suntem datori acestor tineri”

Harry Potter s-a născut la Porto! Am fost în mica librărie portugheză care a inspirat-o pe J.K. Rowling să scrie poveștile fantastice ale micilor vrăjitori

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie