MENIU CAUTĂ
12 Mar. 2018 15:31

FOTO | Helena Christensen, apariție surprinzătoare la piscină din Sydney. Arată superb la 49 de ani

Distribuie

Helena Christensen, apariție surprinzătoare la piscină din Sydney. Arată superb la 49 de ani. Femeia, care a scris istorie în anii '90 cu frumusețea ei, arată că are și acum atitudinea de podium. Ea a fost pozată, într-un bikini de culoarea pielii, la o piscină din Sydney, Australia.

Daneza Helena christensen se află în Australia pentru a-și lansa noua colecție de ochelari de soare fără cadru. 'Regina mersului pe podium' a uimit prin apariția sa la o piscină din Sydney, într-un biki din două piese. Chiar dacă are aproape 50 de ani, stomacul ei plat, mâinile tonifiate și coapsele lucrate la sală au atras atenția privitorilor.

Alături de fostul model Victoria Secret a fost o prietenă bună, cu care a întotat și s-a distrat în piscina aflată la marginea oceanului Pacific.

După ce s-a scăldat, supermondeului a plecat să se plimbe pe faleza orașului, în suburbia estică a faimosului oraș australian.

'Am o legătură și o istorie cu Australia, de pe vremea când aveam 20 de ani. Mă bucur că sunt aici, alături de oamenii pe care îi știu și de prietenii din Sydney și Melbourne', a spus recent ea portrivit Daily Mail.

Helena Christensen adoră sânii şi goliciunea

Fotomodelul danez Helena Christensen a spus în 2009 că îi plac foarte mult sânii dar şi să stea în pielea goală.

Nu am nici o probelmă să-mi arăt corpul. Sunt din Danemarca unde toată lumea face plajă în pielea goală. Nouă chiar nu ne pasă! Îmi place nuditatea subtilă, naturală pentru că bunica mea încă trăieşte şi o vreau vie încă vreo 15 ani aşa că nu vreau să-i provoc un şoc. Totodată ador sânii şi formele feminine', a declarat Helena pentru revista Elle.

 


EXCLUSIV/ Inna a refuzat cetățenia mexicană. Nu vrea să se stabilească în altă țară

VIDEO. Cicică din Solonț și-a făcut BMW dintr-un Opel: „Am cea mai frumoasă mașină din România'

EXCLUSIV/Gabriel Cotabiță a lăsat baltă spectacolul omagial Mădălina Manole din cauza banilor! A plecat în Italia pentru 3.000 de euro

FOTO: NORTH FOTO

Loading...
Comentarii