Hoții din Constanța care intrau peste oameni în casă. Victima i-a văzut fugind cu televizorul în brațe

Hoții din Constanța care intrau peste oameni în casă. Victima i-a văzut fugind cu televizorul în brațe

Doi hoți din Constanța și-au făcut un obicei să intre peste oameni în casă în timp ce dormeau și să fure toate obiectele de valoare din locuință. Răufăcătorii au fost prinși iar declarațiile victimelor au ajuns la dosarul înaintat instanței de judecată. Amănunte incredibile reies din mărturiile victimelor.

Un bărbat a relatat cum s-a trezit din somn întrucât în dormitor s-a aprins lumina, văzând că acolo era o persoană de etnie romă care îi fura televizorul. O altă victimă în timp ce se uita la televizor, a observat cum un individ mascat a ieșit din baie, cu un cuțit în mână.

Bărbatul a povestit polițiștilor că în noaptea de 14 noiembrie 2018 s-a trezit din somn și a văzut în dormitor un individ de etnie romă. Aceasta a fugit, ieșind din apartament pe ușa principală de acces în locuință. Imediat după ce acesta a fugit din locuință, persoana vătămată a observat că din dormitorul său îi fusese sustras televizorul, cu diagonala de 104 cm.

Verificând și celelalte camere ale locuinței, potrivit persoana vătămată a mai constatat lipsa unui alt televizor, diagonala de 81 cm, două telefoane mobile, două ceasuri de mână, mai multe flacoane cu parfum, bijuterii tip gablonzuri, un telefon fix, precum și a sumei de 200 lei, relatează replicaonline.ro.

O faptă similară a avut loc în noaptea de 19.11.2018, în jurul orei 22.30. Un hoț cu fața acoperită, a pătruns într-o locuință, amenințând proprietara cu un cuțit.

Audiată fiind la urmărirea penală, potrivir rolii.ro, persoana vătămată a arătat că a auzit în curtea locuinței mai multe zgomote, dar nu s-a alarmat, bănuind că zgomotele erau produse de pisici.

La un moment dat, a observat că pe ușa e la baie, care inițial era închisă prin interior cu zăvorul, a intrat o persoană de sex bărbătesc, cu fața acoperită cu un fular, și care avea în mână un cuțit de bucătărie.

Bărbatul a amenințat-o pe persoana vătămată, spunându-i ”Nu țipa, că te omor! Banii!”. Femeia, de teamă, s-a ridicat din pat și a mers către șifonierul unde își ținea banii, și i-a înmânat bărbatului suma de 400 lei.

Sursa foto: pixabay.com


Citește și: Adevăr sau fake news? Europarlamentarii unguri neagă că Dăncilă le-ar fi spus că nu există corupție în România, ci doar diferențe culturale


Mai multe articole