De Mihai Niculescu,

Un bărbat a relatat cum s-a trezit din somn întrucât în dormitor s-a aprins lumina, văzând că acolo era o persoană de etnie romă care îi fura televizorul. O altă victimă în timp ce se uita la televizor, a observat cum un individ mascat a ieșit din baie, cu un cuțit în mână.

Bărbatul a povestit polițiștilor că în noaptea de 14 noiembrie 2018 s-a trezit din somn și a văzut în dormitor un individ de etnie romă. Aceasta a fugit, ieșind din apartament pe ușa principală de acces în locuință. Imediat după ce acesta a fugit din locuință, persoana vătămată a observat că din dormitorul său îi fusese sustras televizorul, cu diagonala de 104 cm.

Verificând și celelalte camere ale locuinței, potrivit persoana vătămată a mai constatat lipsa unui alt televizor, diagonala de 81 cm, două telefoane mobile, două ceasuri de mână, mai multe flacoane cu parfum, bijuterii tip gablonzuri, un telefon fix, precum și a sumei de 200 lei, relatează replicaonline.ro.

O faptă similară a avut loc în noaptea de 19.11.2018, în jurul orei 22.30. Un hoț cu fața acoperită, a pătruns într-o locuință, amenințând proprietara cu un cuțit.

Audiată fiind la urmărirea penală, potrivir rolii.ro, persoana vătămată a arătat că a auzit în curtea locuinței mai multe zgomote, dar nu s-a alarmat, bănuind că zgomotele erau produse de pisici.

La un moment dat, a observat că pe ușa e la baie, care inițial era închisă prin interior cu zăvorul, a intrat o persoană de sex bărbătesc, cu fața acoperită cu un fular, și care avea în mână un cuțit de bucătărie.

Bărbatul a amenințat-o pe persoana vătămată, spunându-i “Nu țipa, că te omor! Banii!”. Femeia, de teamă, s-a ridicat din pat și a mers către șifonierul unde își ținea banii, și i-a înmânat bărbatului suma de 400 lei.

Sursa foto: pixabay.com


Citește și: Adevăr sau fake news? Europarlamentarii unguri neagă că Dăncilă le-ar fi spus că nu există corupție în România, ci doar diferențe culturale