I wonder – Experiența Mara Mura, o cofetărie de poveste

Nu de mult, iwonder.ro a organizat o surpriză romatică. A ieșit excelent, efectul fiind completat de tortul de la Mara Mura.

Pe o străduță din spatele Ateneului, există acest loc cu atmosferă caldă și plăcută, cu arome dulci și cafea proaspătă – Cofetăria Mara Mura.

Zilnic îi trec pragul  zeci de iubitori de „ceva bun”, cei care deja cunosc atât de bine tentațiile din vitrină, încât nu mai este nevoie decât să dea comandă rapid și să găsească un loc liber la una dintre măsuțe.

Așa am cunoscut-o și noi pe Mara Mura, proiectul de suflet al Dacianei Sârbu, un business născut din pasiunea sa pentru prăjiturile autentice, care oferă, indiferent de sortiment, experiența gusturilor din copilărie.

Cu atât de mulți prieteni, Mara a decis că este momentul să deschidă ușile unei noi cofetării – a apărut astfel noua Mara Mura, în Băneasa Shopping City, la parter.

Pe 21 noiembrie a avut loc un eveniment special de deschidere, la care au participat invitați la fel de speciali: Ana Maria Brânză, Eli Roman, Izabela Mandoiu, Ionela Năstase, Ioana și Florin Grozea și multi altii.

„Este vorba de multă muncă în spatele vitrinei, dar când catalizatorul este pasiunea nu mai simți efortul. Toate acestea nu ar fi fost posibile fără oameni dedicați, perseverenți, care formează echipa noastră. Deși am crescut anul acesta și avem o nouă locație, ne dorim să rămânem aceeași cofetărie boutique în care toată lumea cunoaște pe toată lumea, în care vânzătorii își amintesc perfect prăjitura pe care o comanzi de fiecare dată și locul tău preferat din cofetărie, unde îți place să îți savurezi cafeaua”, mărturisește Grațiela Stancu, General Manager la Mara Mura.

Așadar, micul cofetar Mara Mura are un nou loc unde o poți găsi, cu meniul cunoscut, dar și cu multe surprize pe care le poți găsi doar în cofetăria din Băneasa Shopping City.

Mai multe articole