Care sunt singurele locuințe din Cluj-Napoca pentru care prețurile au scăzut în ultima lună

Foto: 123rf.com

În ciuda faptului că în ultimul an prețurile apartamentelor din Cluj-Napoca au crescut semnificativ, pe parcursul lunii trecute s-au înregistrat o serie de ieftiniri în cazul unor tipuri de locuințe scoase la vânzare în acest oraș.

În noiembrie, prețul mediu solicitat de către proprietari pentru apartamentele vechi scoase la vânzare în Cluj-Napoca a scăzut cu 5 euro/mp, ajungând la o medie de 1.506 euro/mp, potrivit Indicelui Imobiliare.ro.

În cazul garsonierelor aflate în blocuri vechi, prețul mediu s-a redus pe parcursul lunii trecute cu 23 de euro/mp, ajungând la 1.627 de euro/mp.

Pe de altă parte, în perioada noiembrie 2016-noiembrie 2017 prețurile garsonierelor de vânzare în Cluj-Napoca a crescut cu aproape 17%.

O scădere mai puțin seminificativă s-a înregistrat și în cazul apartamentelor cu 3 camere din Cluj-Napoca aflate în blocuri vechi. În cazul acestora, prețul mediu solicitat de vânzători a scăzut cu aproape 1% și a ajuns la 1.447 de euro/mp.

Cât costă cele mai ieftine garsoniere de vânzare în Cluj-Napoca

Cea mai ieftină garsonieră scoasă la vânzare în ultima lună în Cluj-Napoca poate fi cumpărată cu 19.000 de euro. Aceasta are o suprafață de 11 mp și se află într-un bloc cu 4 etaje din zona Mănăștur.

Locuința se vinde mobilată și utilată. Află AICI mai multe detalii

Găsești garsoniere de vânzare în Cluj-Napoca și cu 20.000 de euro. O astfel de locuință, cu o suprafață de 15 mp, se vinde pe strada Fagului din cartierul Bună Ziua. Vezi AICI anunțul de vânzare

Cu 21.500 de euro îți poți cumpăra o garsonieră în zona Gheorgheni. Locuința se află la ultimul nivel al unui bloc cu 4 etaje din 1980 și a fost renovată recent. În plus, aceasta se vinde mobilată și utilată. Află AICI mai multe detalii

Cât costă cele mai ieftine apartamente cu 3 camere din Cluj-Napoca

Cel mai ieftin apartament cu 3 camere în care te poți muta imediat costă 46.000 de euro și se află în zona Iris, potrivit anunțurilor publicate în ultima lună pe Imobiliare.ro. Acesta are o suprafață de 55 de mp și se află la parterul unui bloc cu 4 etaje. Locuința este mobilată complet. Vezi AICI anunțul de vânzare

Dacă vrei să plătești mai puțin și nu te deranjează să aștepți până în aprilie 2018 pentru a te muta, poți cumpăra un aparetament nou cu 3 camere în zona Calea Baciului. Acesta va avea o suprafață utilă de aproape 49 de mp și se va preda semifinisat. O astfel de locuință costă 41.500 de euro. Mai multe detalii AICI

Mai multe articole